Įdaryti porai

Įdaryti porai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visi esame įpratę kepti daržoves su mėsa. Ir šiandien noriu pasiūlyti pasigaminti ne visai pažįstamą daržovę, būtent porą. Tai bus skanu ir neįprasta. Įdaryti porai išeina labai minkšti, su traškiu viršumi ir keptu dugnu. Būtinai naudokite sūrį, kad jis gerai ištirptų ir būtų aštraus skonio. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Porai (kotelis)
    1 vnt (balta dalis 10 cm.)
  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Kietasis sūris
    80 gramų (įdaras
  • Manai
    2 šaukštai
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Petražolės
    10 gramų
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Aliejus
    1 šaukštas (formų tepimui)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Prie poro nupjaukite galiuką ir 9-10 centimetrų ilgio baltąją dalį. Išilgai perpjaukite į dvi dalis ir išardykite į mažus gabalėlius.
    2. Prie poro nupjaukite galiuką ir 9-10 centimetrų ilgio baltąją dalį. Išilgai perpjaukite į dvi dalis ir išardykite į mažus gabalėlius.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite faršą, kiaušinį, manų kruopas ir grietinę.
    3. Į dubenį sudėkite faršą, kiaušinį, manų kruopas ir grietinę.
  • Viską pasūdykite, pipiruokite, suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus ir pusę sutarkuoto sūrio. Viską gerai išmaišykite ir išplakite.
    4. Viską pasūdykite, pipiruokite, suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus ir pusę sutarkuoto sūrio. Viską gerai išmaišykite ir išplakite.
  • Reklama
  • Porą įdarykite malta mėsa ir vienu sluoksniu sudėkite į indą, išteptą augaliniu aliejumi ir pabarstytą puse džiūvėsėlių.
    5. Porą įdarykite malta mėsa ir vienu sluoksniu sudėkite į indą, išteptą augaliniu aliejumi ir pabarstytą puse džiūvėsėlių.
  • Įdaryto svogūno viršų aptepkite grietine ir pabarstykite likusiais džiūvėsėliais.
    6. Įdaryto svogūno viršų aptepkite grietine ir pabarstykite likusiais džiūvėsėliais.
  • Reklama
  • Formą uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
    7. Formą uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
  • Įdaryto svogūno viršų pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę.
    8. Įdaryto svogūno viršų pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite dar 10-15 minučių iki auksinės rudos spalvos. Po kurio laiko išimkite įdarytus porus iš orkaitės ir patiekite.
    9. Kepkite dar 10-15 minučių iki auksinės rudos spalvos. Po kurio laiko išimkite įdarytus porus iš orkaitės ir patiekite.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai