Įdaryti kotletai

Įdaryti kotletai

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sultingi ir švelnūs kotletai puikiai tiks sočiai vakarienei ar pietums, tačiau jie gali būti dar skanesni, jei į kotletą įdėsite mėgstamo įdaro, pavyzdžiui, aromatinių grybų. Kotletus gaminti moka kiekviena šeimininkė, nes šis paprastas patiekalas ne tik labai skanus, bet ir gana ekonomiškas bei lengvai paruošiamas. Bet kasdien valgyti paprastus kotletus neįdomu, gana greitai pasidaro nuobodu ir siela prašosi kažko neįprasto, kaip tik tokiai progai siūlau savo paprastą įdarytų kotletų receptą. Įdarui tinka, pavyzdžiui, sūris, daržovės ar kiaušiniai, bet man asmeniškai labiau patinka variantas su grybais, prie sultingos maltos mėsos. Tad jei norite šiek tiek paįvairinti savo kasdienį meniu, tuomet šis įdarytų kotletų receptas kaip tik tai, ko jums reikia.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    700 gramų
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Balta duona
    2~3 riekelės
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Miltai
    3~4 šaukštai (apvoliojimui)
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite pusę svogūno.
    1. Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite pusę svogūno.
  • Pievagrybius nuplauname ir taip pat susmulkiname.
    2. Pievagrybius nuplauname ir taip pat susmulkiname.
  • Reklama
  • Grybus sudėkite į keptuvę ir pakepinkite porą minučių, tada suberkite susmulkintą svogūną ir viską pakepinkite, kol iš grybų išgaruos drė...
    3. Grybus sudėkite į keptuvę ir pakepinkite porą minučių, tada suberkite susmulkintą svogūną ir viską pakepinkite, kol iš grybų išgaruos drėgmės perteklius. Įdaras paruoštas, tik įberkite šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Nupjaukite baltos duonos pluteles ir užpilkite pienu, palikite išmirkti.
    4. Nupjaukite baltos duonos pluteles ir užpilkite pienu, palikite išmirkti.
  • Reklama
  • Kitą svogūno pusę sudėkite į blenderį ir susmulkinkite.
    5. Kitą svogūno pusę sudėkite į blenderį ir susmulkinkite.
  • Dabar į dubenį suberkite kiaulienos faršą, suberkite smulkintą svogūną, išmirkytą ir išspaustą duoną bei įmuškite kiaušinį.
    6. Dabar į dubenį suberkite kiaulienos faršą, suberkite smulkintą svogūną, išmirkytą ir išspaustą duoną bei įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, gerai išmaišykite.
    7. Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, gerai išmaišykite.
  • Iš paruošto faršo darome nedidelius plokščius pyragėlius ir į jų centrą dedame šiek tiek grybų įdaro.
    8. Iš paruošto faršo darome nedidelius plokščius pyragėlius ir į jų centrą dedame šiek tiek grybų įdaro.
  • Reklama
  • Suformuokite kotletus.
    9. Suformuokite kotletus.
  • Tada kotletus apvoliokite miltuose.
    10. Tada kotletus apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    11. Ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai