Įdaryti bulvių paplotėliai

Įdaryti bulvių paplotėliai

4.8 (6 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis patiekalas skirtas bulvių mėgėjams. Tai puikiai paįvairins jūsų stalą, o jūs liksite patenkinti pačiu gaminimo procesu ir patiekalu. Įdaryti bulvių paplotėliai yra vienas mėgstamiausių ir dažniausiai ruošiamų mano šeimos patiekalų. Juk įdarą tokiems paplotėliams galima paruošti skirtingai, todėl kaskart ant stalo atsidurs vis naujas patiekalas.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    8~10 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt (1 žalias
  • Miltai
    3~4 šaukštai
  • Konservuota žuvis aliejuje
    1 vnt
  • Krapai, petražolės, svogūnų laiškai
    30 gramų
  • Druska
    1.5 arbatiniai šaukšteliai
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsneliai
  • Aliejus
    150 mililitrų
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuvalome bulves. Dedame virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirtas bulves sutrinkite į košę.
    1. Nuvalome bulves. Dedame virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirtas bulves sutrinkite į košę.
  • Kol bulvės vėsta, gaminame įdarą. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
    2. Kol bulvės vėsta, gaminame įdarą. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
  • Reklama
  • Nulupkite ir supjaustykite virtus kiaušinius.
    3. Nulupkite ir supjaustykite virtus kiaušinius.
  • Atidarome skardinę su žuvimi, nupilame sulčių perteklių ir susmulkiname žuvį. Sumaišykite su kiaušiniais ir žolelėmis. Pabarstykite pipir...
    4. Atidarome skardinę su žuvimi, nupilame sulčių perteklių ir susmulkiname žuvį. Sumaišykite su kiaušiniais ir žolelėmis. Pabarstykite pipirais ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas. Jei, jūsų nuomone, jis šiek tiek sausas - įpilkite sulčių iš žuvies konservų.
  • Reklama
  • Į atvėsusią bulvių košę įmušame žalią kiaušinį, miltus ir porą žiupsnelių druskos. Gerai išmaišykite.
    5. Į atvėsusią bulvių košę įmušame žalią kiaušinį, miltus ir porą žiupsnelių druskos. Gerai išmaišykite.
  • Bulvių masę padaliname į mažas porcijas ir iš jų formuojame paplotėlius. Į kiekvieno tokio paplotėlio centrą dėkite įdarą.
    6. Bulvių masę padaliname į mažas porcijas ir iš jų formuojame paplotėlius. Į kiekvieno tokio paplotėlio centrą dėkite įdarą.
  • Reklama
  • Toliau formuojame paplotėlius. Kraštelius gerai sugnybiame ir paplotėlį apvoliojame džiūvėsėliuose.
    7. Toliau formuojame paplotėlius. Kraštelius gerai sugnybiame ir paplotėlį apvoliojame džiūvėsėliuose.
  • Kepkite paplotėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
    8. Kepkite paplotėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai