Įdaryti bulvių paplotėliai
4.8 (6 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis patiekalas skirtas bulvių mėgėjams. Tai puikiai paįvairins jūsų stalą, o jūs liksite patenkinti pačiu gaminimo procesu ir patiekalu. Įdaryti bulvių paplotėliai yra vienas mėgstamiausių ir dažniausiai ruošiamų mano šeimos patiekalų. Juk įdarą tokiems paplotėliams galima paruošti skirtingai, todėl kaskart ant stalo atsidurs vis naujas patiekalas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės8~10 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt (1 žalias
-
Miltai3~4 šaukštai
-
Konservuota žuvis aliejuje1 vnt
-
Krapai, petražolės, svogūnų laiškai30 gramų
-
Druska1.5 arbatiniai šaukšteliai
-
Malti juodieji pipirai1~2 žiupsneliai
-
Aliejus150 mililitrų
-
Džiūvėsėliai100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuvalome bulves. Dedame virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirtas bulves sutrinkite į košę.
-
2. Kol bulvės vėsta, gaminame įdarą. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir supjaustykite virtus kiaušinius.
-
4. Atidarome skardinę su žuvimi, nupilame sulčių perteklių ir susmulkiname žuvį. Sumaišykite su kiaušiniais ir žolelėmis. Pabarstykite pipirais ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas. Jei, jūsų nuomone, jis šiek tiek sausas - įpilkite sulčių iš žuvies konservų.
-
Reklama
-
5. Į atvėsusią bulvių košę įmušame žalią kiaušinį, miltus ir porą žiupsnelių druskos. Gerai išmaišykite.
-
6. Bulvių masę padaliname į mažas porcijas ir iš jų formuojame paplotėlius. Į kiekvieno tokio paplotėlio centrą dėkite įdarą.
-
Reklama
-
7. Toliau formuojame paplotėlius. Kraštelius gerai sugnybiame ir paplotėlį apvoliojame džiūvėsėliuose.
-
8. Kepkite paplotėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama