Įdaryta vištiena šoninėje

Įdaryta vištiena šoninėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Jau ne pirmą kartą susiduriu su receptu, kuriame švelni filė derinama su riebia šonine. Nusprendžiau išbandyti šį variantą. Ir tikrai skanu! Svarbu ne tik skonis, bet ir tekstūra. Verta pabandyti! Be jau prabangaus derinio, čia pridedamas neįprastas grybų ir sūrio įdaras. Dėl to išorėje gauname auksinę, riebią plutą, o viduje – subtilią kreminę tekstūrą. Štai kodėl turėtumėte pasigaminti įdarytą vištieną, apvyniotą šonine. Patiekite su bulvėmis ir grietinės padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šoninė
    125 gramų
  • Vištienos filė
    450 gramų
  • Pievagrybiai
    125 gramų
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Tada sumaišykite juos su kreminiu sūriu ir druska.
    1. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Tada sumaišykite juos su kreminiu sūriu ir druska.
  • Nuplaukite krūtinę ir perpjaukite ją per vidurį, padarykite kišenę. Filė įtrinkite druska.
    2. Nuplaukite krūtinę ir perpjaukite ją per vidurį, padarykite kišenę. Filė įtrinkite druska.
  • Reklama
  • Į centrą dėkite įdarą.
    3. Į centrą dėkite įdarą.
  • Tada vištieną apvyniokite šoninės juostelėmis. Sutvirtinkite vėrinukais ar panašiu dalyku.
    4. Tada vištieną apvyniokite šoninės juostelėmis. Sutvirtinkite vėrinukais ar panašiu dalyku.
  • Reklama
  • Vištieną apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    5. Vištieną apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada pašaukite į orkaitę 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite vištieną su garnyru. Gero apetito!
    6. Tada pašaukite į orkaitę 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite vištieną su garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai