Įdaryta vištiena šoninėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jau ne pirmą kartą susiduriu su receptu, kuriame švelni filė derinama su riebia šonine. Nusprendžiau išbandyti šį variantą. Ir tikrai skanu! Svarbu ne tik skonis, bet ir tekstūra. Verta pabandyti! Be jau prabangaus derinio, čia pridedamas neįprastas grybų ir sūrio įdaras. Dėl to išorėje gauname auksinę, riebią plutą, o viduje – subtilią kreminę tekstūrą. Štai kodėl turėtumėte pasigaminti įdarytą vištieną, apvyniotą šonine. Patiekite su bulvėmis ir grietinės padažu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šoninė125 gramų
-
Vištienos filė450 gramų
-
Pievagrybiai125 gramų
-
Kreminis sūris100 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Tada sumaišykite juos su kreminiu sūriu ir druska.
-
2. Nuplaukite krūtinę ir perpjaukite ją per vidurį, padarykite kišenę. Filė įtrinkite druska.
-
Reklama
-
3. Į centrą dėkite įdarą.
-
4. Tada vištieną apvyniokite šoninės juostelėmis. Sutvirtinkite vėrinukais ar panašiu dalyku.
-
Reklama
-
5. Vištieną apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Tada pašaukite į orkaitę 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite vištieną su garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama