Grybų padažas su sūriu

Grybų padažas su sūriu

4.2 (8 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis skanus padažas gaminamas iš grybų ir lydyto sūrio. Jis turi malonų aromatą ir neprilygstamą skonį. Padažas puikiai tiks prie mėsos ir paukštienos patiekalų. Štai paprastas grybų padažo su sūriu gaminimo receptas. Jums reikės šių ingredientų: pievagrybių, lydyto sūrio, svogūnų, druskos, pipirų, sviesto. Šis padažas patiekiamas karštas, daugiausia su makaronais, bulvėmis, ryžiais ir grikiais. Geros dienos!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    350 gramų
  • Lydytas sūris
    250 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sviestas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada pakepinkite keptuvėje su svogūnais apie 15-20 min.
    1. Grybus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada pakepinkite keptuvėje su svogūnais apie 15-20 min.
  • Lydytą sūrį sumaišykite su 1/2 stiklinės verdančio vandens, plakite šluotele iki vientisos masės.
    2. Lydytą sūrį sumaišykite su 1/2 stiklinės verdančio vandens, plakite šluotele iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Sūrio mišinį supilkite į apkeptus grybus ir užvirinkite, pagal skonį pasūdykite ir papipiriuokite.
    3. Sūrio mišinį supilkite į apkeptus grybus ir užvirinkite, pagal skonį pasūdykite ir papipiriuokite.
  • Padažas paruoštas.
    4. Padažas paruoštas.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai