Grybai su kiauliena ir bulvėmis orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Pagaminkite skanų patiekalą iš klasikinio produktų rinkinio, kuris puikiai dera. Galima patiekti ne tik ant pietų stalo, bet ir per šventę. Nustebsite, koks lengvas šis receptas! Didžioji dalis gaminimo vyksta orkaitėje ir jums nereikia jokių pastangų. Kuo ploniau supjaustysite bulves ir mėsą, tuo greičiau patiekalas bus paruoštas valgyti. Jei norite gauti ne apkepą, o troškinį, prieš dedant į orkaitę, ant kepimo skardos galite užpilti šiek tiek vandens ar grietinėlės.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai 300~400 gramų
-
Kiauliena500 gramų
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Bulvė6 vnt
-
Aliejus3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Grybus nulupkite, supjaustykite ir pakepinkite per pusę augalinio aliejaus 5-7 minutes, kol skystis išgaruos.
-
Reklama
-
3. Kiaulieną supjaustykite 0,7 centimetro storio lėkštėmis, išmuškite, pasūdykite ir įberkite pipirų. Mėsą sudėkite į kepimo indą arba ant kepimo skardos.
-
4. Bulves supjaustykite didelėmis juostelėmis, pasūdykite, supilkite likusį aliejų ir išmaišykite. Bulves lygiu sluoksniu paskleiskite ant kiaulienos.
-
Reklama
-
5. Pakepintus grybus paskleiskite ant bulvių. Formą uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę, kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės bus paruoštos.
-
6. Po kurio laiko išimkite formą ir nuimkite foliją. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite viršų.
-
Reklama
-
7. Kepkite grybus su kiauliena ir bulvėmis orkaitėje dar apie 10 minučių.
-
8. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama