Grybai grietinės padaže

Grybai grietinės padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Siūlau paragauti nuostabiai sultingų, minkštų ir kvapnių grybų grietinės padaže. Grybų mėgėjams šis receptas tikrai patiks, nes jis paprastas, o rezultatas tiesiog nuostabus. Šie grybai grietinės padaže puikiai tinka bet kokiam garnyrui, atsižvelgiant į skanų padažą. Kad skonis būtų ryškesnis, taip pat galite pridėti džiovintų žolelių ar mėgstamų prieskonių. Šiam patiekalui galite naudoti ne tik šviežius, bet ir šaldytus grybus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    500 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Svogūnas
    1~2 vnt
  • Grietinė
    200 gramų
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti grybus. Juos reikia kruopščiai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti mažais gabalėliais. Galite naudoti absoliuč...
    1. Pirmiausia reikia paruošti grybus. Juos reikia kruopščiai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti mažais gabalėliais. Galite naudoti absoliučiai visus grybus, kurie yra po ranka. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir dėkite ten grybus.
  • Juos lengvai apkepkite. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais. Tai gana paprastas grybų recept...
    2. Juos lengvai apkepkite. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais arba kubeliais. Tai gana paprastas grybų receptas grietinės padaže, todėl nenaudojami jokie papildomi ingredientai.
  • Reklama
  • Svogūną reikia kepti iki auksinės rudos spalvos. Per tą laiką galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, ištirpinkite sviestą ir s...
    3. Svogūną reikia kepti iki auksinės rudos spalvos. Per tą laiką galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, ištirpinkite sviestą ir sumaišykite jį su iš anksto pakepintais miltais. Įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio ir išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Skysčio kiekis priklauso nuo to, kiek padažo norite.
  • Paruoštą padažą supilkite į keptuvę su grybais. Dabar galite įdėti grietinės, druskos ir pipirų pagal skonį, gerai išmaišykite. Grybai gr...
    4. Paruoštą padažą supilkite į keptuvę su grybais. Dabar galite įdėti grietinės, druskos ir pipirų pagal skonį, gerai išmaišykite. Grybai grietinės padaže namuose gali būti troškinami arba gana stipriai išvirti – tai priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.
  • Reklama
  • Kai patiekalas bus paruoštas, galite jį papuošti šviežiomis žolelėmis ir patiekti. Grybai, virti pagal šį receptą grietinės padaže, puiki...
    5. Kai patiekalas bus paruoštas, galite jį papuošti šviežiomis žolelėmis ir patiekti. Grybai, virti pagal šį receptą grietinės padaže, puikiai dera su bet kokiu garnyru.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai