Gruziniški baklažanai žiemai
4.7 (8 įvertinimai)
1-2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Noriu pasakyti, kad gruziniškų baklažanų receptas žiemai yra toks paprastas, kad jį sunku perteikti. Paruošti užtrunka dvidešimt minučių, o vakare jau galima valgyti! Man asmeniškai labai patinka šis paprastas gruziniškų baklažanų receptas žiemai, nes jis tikrai paprastas, greitai paruošiamas, atrodo gerai ir kvepia apetitiškai, o skonis Puikus!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baklažanai6 vnt
-
Saldieji pipirai6 vnt
-
Čili pipirai4 vnt
-
Česnakai200 gramų
-
Actas0,5 stiklinės
-
Augalinis aliejus0,5 stiklinės
-
Druska2 šaukštai
-
Cukrus1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Baklažanus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir palikite pastovėti.
-
2. Gaminame padažą. Saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, taip pat česnaką sutriname trintuvu.
-
Reklama
-
3. Įpilkite cukraus, druskos, acto ir aliejaus, išmaišykite ir užvirinkite.
-
4. Pavirkite baklažanus 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Išvirusius baklažanus perkelkite į puodą su padažu ir troškinkite dar 5 minutes.
-
6. Uždaryti į sterilius stiklainius žiemai. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama