Gruziniški baklažanai žiemai

Gruziniški baklažanai žiemai

4.7 (8 įvertinimai)

1-2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Noriu pasakyti, kad gruziniškų baklažanų receptas žiemai yra toks paprastas, kad jį sunku perteikti. Paruošti užtrunka dvidešimt minučių, o vakare jau galima valgyti! Man asmeniškai labai patinka šis paprastas gruziniškų baklažanų receptas žiemai, nes jis tikrai paprastas, greitai paruošiamas, atrodo gerai ir kvepia apetitiškai, o skonis Puikus!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanai
    6 vnt
  • Saldieji pipirai
    6 vnt
  • Čili pipirai
    4 vnt
  • Česnakai
    200 gramų
  • Actas
    0,5 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    0,5 stiklinės
  • Druska
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Baklažanus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir palikite pastovėti.
    1. Baklažanus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir palikite pastovėti.
  • Gaminame padažą. Saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, taip pat česnaką sutriname trintuvu.
    2. Gaminame padažą. Saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, taip pat česnaką sutriname trintuvu.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus, druskos, acto ir aliejaus, išmaišykite ir užvirinkite.
    3. Įpilkite cukraus, druskos, acto ir aliejaus, išmaišykite ir užvirinkite.
  • Pavirkite baklažanus 5 minutes.
    4. Pavirkite baklažanus 5 minutes.
  • Reklama
  • Išvirusius baklažanus perkelkite į puodą su padažu ir troškinkite dar 5 minutes.
    5. Išvirusius baklažanus perkelkite į puodą su padažu ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Uždaryti į sterilius stiklainius žiemai. Skanaus!
    6. Uždaryti į sterilius stiklainius žiemai. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai