Grikių sriuba su pupelėmis

Grikių sriuba su pupelėmis

5 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprasta, skani ir maistinga – grikių sriuba su pupelėmis. Pietums toks sriubos variantas puikiai tiks su šviežiomis žolelėmis. Kad išgautume aromatingesnį ir gyvybingesnį rezultatą, sriubą virsime su rūkyta šonine, šis pasirinkimas praturtins sriubą maloniomis natomis. Galite naudoti konservuotų pupelių arba iš anksto išvirti įprastas baltas pupeles. Sriubą galima ruošti ir naudojant bet kokį sultinį.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2 litrai
  • Grikiai
    60 gramų
  • Bulvės
    250~300 gramų
  • Morkos
    80 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Rūkyta šoninė
    50 gramų
  • Pupelės
    180 gramų (konservuotos)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais, taip pat supjaustykite rūkytą šoninę.
    2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais, taip pat supjaustykite rūkytą šoninę.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite.
    3. Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite.
  • Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą.
    4. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Toliau sudėkite pupeles.
    5. Toliau sudėkite pupeles.
  • Taip pat iš karto suberkite grikius, įpilkite karšto vandens ir virkite ingredientus 20 minučių.
    6. Taip pat iš karto suberkite grikius, įpilkite karšto vandens ir virkite ingredientus 20 minučių.
  • Reklama
  • Po kiek laiko pakepinkite šoninę ir svogūnus, suberkite morkas ir pakepinkite kelias minutes, tada į puodą suberkite daržoves, dar 10 min...
    7. Po kiek laiko pakepinkite šoninę ir svogūnus, suberkite morkas ir pakepinkite kelias minutes, tada į puodą suberkite daržoves, dar 10 minučių virkite sriubą, įberkite druskos, pipirų, galite įdėti šiek tiek česnako.
  • Paruoštą sriubą patiekite prie stalo.
    8. Paruoštą sriubą patiekite prie stalo.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai