Grikių apkepas su malta mėsa

Grikių apkepas su malta mėsa

4.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Niekas nenori valgyti vakarykščių grikių? Jokiu problemu! Paruoškite grikių apkepą su malta mėsa, tikrai niekas neatsisakys tokio patiekalo! Norite paįvairinti savo mitybą, kad per daug neišleistumėte brangiems produktams? Paruoškite grikių apkepą su malta mėsa iš to, kas yra po ranka. Galite gaminti ir iš vakarykščių grikių, ir virti šviežius – bus vienodai skanu. Faršą rinkitės savo nuožiūra, aš naudojau kiaulieną. Geros dienos!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grikiai
    2 stiklinės
  • Malta kiauliena
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Kietasis sūris
    pagal skonį
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje pakepinkite faršą su svogūnais. Prieskoniai pagal skonį.
    1. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje pakepinkite faršą su svogūnais. Prieskoniai pagal skonį.
  • Grikius paskirstome į aliejumi pateptą kepimo formą.
    2. Grikius paskirstome į aliejumi pateptą kepimo formą.
  • Reklama
  • Ant grikių uždėkite faršo su svogūnais mišinį.
    3. Ant grikių uždėkite faršo su svogūnais mišinį.
  • Kiaušinius išplakite su pienu, įberkite žiupsnelį druskos. Mišinį supilkitge į būsimą apkepą ir palikite porą minučių, kad išmirktų. Tuo ...
    4. Kiaušinius išplakite su pienu, įberkite žiupsnelį druskos. Mišinį supilkitge į būsimą apkepą ir palikite porą minučių, kad išmirktų. Tuo tarpu įkaitiname orkaitę ir 20 minučių dedame kepti apkepą. temperatūra 200 laipsnių.
  • Reklama
  • Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, apkepą pabarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, apkepą pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Skanaus.
    6. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai