Grikiai su raugintais kopūstais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šiandien ruošiame skanų patiekalą, paprastą ir prieinamą, lengvai paruošiamą - grikius su raugintais kopūstais. Košė ypač malonaus skonio, tai neįprastas variantas pietums ar vakarienei. Naudojame skanius, traškius raugintus kopūstus. Kad visiškai atsiskleistų jo aromatas ir skonis, kopūstą šiek tiek pakepinsime, tada sumaišysime su grikiais, subersime prieskonius ir kepsime keptuvėje. Patiekite košę vieną arba su mėsa, žuvimi, taip pat galite įdėti daržovių ir prieskoninių žolelių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grikiai1 puodelis
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Paprikapagal skonį
-
Rauginti kopūstai400 gramų
-
Vanduo2 stiklinės
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Supjaustykite raugintus kopūstus, jei jie per ilgi.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite kopūstą, kepkite 5-7 minutes maišydami.
-
4. Į keptuvę suberkite grikius.
-
Reklama
-
5. Tada įberkite druskos, pipirų, paprikos ir prieskonių pagal skonį.
-
6. Į keptuvę supilkite dvi stiklines šilto vandens.
-
Reklama
-
7. Viską išmaišykite ir uždenkite keptuvę dangčiu, uždėkite ant silpnos ugnies, troškinkite košę ir kopūstus 25 minutes.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama