Greitas šokoladinis tortas

Greitas šokoladinis tortas

5 (5 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėgstate naminius tortus, bet nenorite daug laiko praleisti virtuvėje? Tuomet šis greito šokoladinio torto gaminimo variantas taps jums išsigelbėjimu. Štai labai paprastas ir greitas šokoladinio biskvito variantas. Tokiu atveju siūlau pyragėlius papildyti kremo pagrindo kremu, taip pat džiovintais vaisiais ir riešutais. Visada galite naudoti bet kokius jums patinkančius papildus. Šis receptas geras, nes tortą ant stalo galite patiekti praėjus valandai po gaminimo. Tortas bus puikus desertas prie arbatos visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    100 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kakava
    60 gramų
  • Grietinė arba jogurtas
    120 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1 Arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1/2 arbatinius šaukštelius
  • Aliejus
    2.5 šaukštai
  • Grietinėlė 35%
    120 mililitrų
  • Cukraus pudra
    Skonis
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovinti vaisiai ir riešutai
    150~200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma įjunkite orkaitę ir nustatykite 180 laipsnių temperatūrą. Užvirkite puodelį kavos ir atvėsinkite. Miltus persijokite į gilų du...
    1. Visų pirma įjunkite orkaitę ir nustatykite 180 laipsnių temperatūrą. Užvirkite puodelį kavos ir atvėsinkite. Miltus persijokite į gilų dubenį.
  • Kitas – kakava.
    2. Kitas – kakava.
  • Reklama
  • Suberkite soda ir kepimo miltelius.
    3. Suberkite soda ir kepimo miltelius.
  • Druska.
    4. Druska.
  • Reklama
  • Ir cukraus. Visus sausus ingredientus gerai išmaišykite.
    5. Ir cukraus. Visus sausus ingredientus gerai išmaišykite.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį, grietinę (tinka ir jogurtas be priedų) ir augalinį aliejų.
    6. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį, grietinę (tinka ir jogurtas be priedų) ir augalinį aliejų.
  • Reklama
  • Supilkite kavą ir viską išplakite iki vientisos masės.
    7. Supilkite kavą ir viską išplakite iki vientisos masės.
  • Sumaišykite su sausais ingredientais ir vėl gerai išplakite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų.
    8. Sumaišykite su sausais ingredientais ir vėl gerai išplakite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų.
  • Reklama
  • Karščiui atsparią formą patepkite trupučiu aliejaus ir pabarstykite miltais. Išpilkite tešlą ir dėkite į orkaitę.
    9. Karščiui atsparią formą patepkite trupučiu aliejaus ir pabarstykite miltais. Išpilkite tešlą ir dėkite į orkaitę.
  • Pyragas iškepa gana greitai – 20-25 min. Svarbu, kad jis nebūtų sausas, todėl nereikia per daug laikyti orkaitėje. Tada perkelkite ant gr...
    10. Pyragas iškepa gana greitai – 20-25 min. Svarbu, kad jis nebūtų sausas, todėl nereikia per daug laikyti orkaitėje. Tada perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą atsargiai perpjaukite į dvi dalis. Ant torto dėkite tolygų sluoksnį pagal skonį priedų – džiovintų vaisių, riešutų, cukat...
    11. Atvėsusį pyragą atsargiai perpjaukite į dvi dalis. Ant torto dėkite tolygų sluoksnį pagal skonį priedų – džiovintų vaisių, riešutų, cukatų, džiovintų ar šviežių uogų.
  • Su kremu viskas taip pat paprasta ir greita. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir kukurūzų krakmolu iki standžių putų. Tortą ištepkite...
    12. Su kremu viskas taip pat paprasta ir greita. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir kukurūzų krakmolu iki standžių putų. Tortą ištepkite kremu.
  • Uždenkite antruoju pyragu, aptepkite kremu ir papuoškite pagal skonį. Laiminga arbata!
    13. Uždenkite antruoju pyragu, aptepkite kremu ir papuoškite pagal skonį. Laiminga arbata!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai