Greitas serbentų pyragas

Greitas serbentų pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tikriems smaližiams siūlau gardų ir paprastą greito serbentų pyrago su kondensuotu pienu receptą. Toks pyragas patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems. Kepti su uogomis visada labai skanu. O jei prie uogų pridėsite traškios tešlos ir daugelio mėgstamo delikateso – kondensuoto pieno, gausite tikrą skanėstą – greitai paruošiamą serbentų pyragą namuose.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Margarinas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Miltai
    500 gramų
  • Cukrus
    200 gramų (+ įdarui)
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 žiupsnelis
  • Serbentai
    200~300 gramų
  • Kondensuotas pienas
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį suberkite cukrų, vanilę ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinius ir viską ištrinkite iki vientisos masės. Ištirpinkite marg...
    1. Į gilų dubenį suberkite cukrų, vanilę ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinius ir viską ištrinkite iki vientisos masės. Ištirpinkite margariną, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į dubenį. Pradėkite palaipsniui berti persijotus miltus.
  • Minkykite elastingą tešlą. Ji nelips prie rankų ir bus malonu su ja dirbti, o tai reiškia, kad šis receptas gali tapti vienu iš jūsų mėgs...
    2. Minkykite elastingą tešlą. Ji nelips prie rankų ir bus malonu su ja dirbti, o tai reiškia, kad šis receptas gali tapti vienu iš jūsų mėgstamiausių.
  • Reklama
  • Paruoškite karščiui atsparią formą. Išdėliokite tešlą ir minkykite ją rankomis taip, kad ji padengtų ne tik dugną, bet ir šonus.
    3. Paruoškite karščiui atsparią formą. Išdėliokite tešlą ir minkykite ją rankomis taip, kad ji padengtų ne tik dugną, bet ir šonus.
  • Nuplaukite ir nusausinkite uogas. Galite naudoti raudonuosius arba juoduosius serbentus. Viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.
    4. Nuplaukite ir nusausinkite uogas. Galite naudoti raudonuosius arba juoduosius serbentus. Viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.
  • Reklama
  • Paskleidę uogas ant pyrago, pabarstykite jas cukrumi arba cukraus pudra pagal skonį. Kiekis priklauso nuo pačių uogų saldumo; jei norite,...
    5. Paskleidę uogas ant pyrago, pabarstykite jas cukrumi arba cukraus pudra pagal skonį. Kiekis priklauso nuo pačių uogų saldumo; jei norite, galite net nedėti cukraus.
  • Norėdami saldesnio skonio, ant pyrago galite užpilti kondensuoto pieno. Tada kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 m...
    6. Norėdami saldesnio skonio, ant pyrago galite užpilti kondensuoto pieno. Tada kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių, kol iškeps plutelė.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai