Greitas serbentų pyragas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tikriems smaližiams siūlau gardų ir paprastą greito serbentų pyrago su kondensuotu pienu receptą. Toks pyragas patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems. Kepti su uogomis visada labai skanu. O jei prie uogų pridėsite traškios tešlos ir daugelio mėgstamo delikateso – kondensuoto pieno, gausite tikrą skanėstą – greitai paruošiamą serbentų pyragą namuose.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Margarinas200 gramų
-
Kiaušiniai2~3 vnt
-
Miltai500 gramų
-
Cukrus200 gramų (+ įdarui)
-
Vanilinas1 žiupsnelis
-
Kepimo milteliai1 žiupsnelis
-
Serbentai200~300 gramų
-
Kondensuotas pienas1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į gilų dubenį suberkite cukrų, vanilę ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinius ir viską ištrinkite iki vientisos masės. Ištirpinkite margariną, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į dubenį. Pradėkite palaipsniui berti persijotus miltus.
-
2. Minkykite elastingą tešlą. Ji nelips prie rankų ir bus malonu su ja dirbti, o tai reiškia, kad šis receptas gali tapti vienu iš jūsų mėgstamiausių.
-
Reklama
-
3. Paruoškite karščiui atsparią formą. Išdėliokite tešlą ir minkykite ją rankomis taip, kad ji padengtų ne tik dugną, bet ir šonus.
-
4. Nuplaukite ir nusausinkite uogas. Galite naudoti raudonuosius arba juoduosius serbentus. Viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.
-
Reklama
-
5. Paskleidę uogas ant pyrago, pabarstykite jas cukrumi arba cukraus pudra pagal skonį. Kiekis priklauso nuo pačių uogų saldumo; jei norite, galite net nedėti cukraus.
-
6. Norėdami saldesnio skonio, ant pyrago galite užpilti kondensuoto pieno. Tada kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių, kol iškeps plutelė.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama