Greitas kopūstų pyragas

Greitas kopūstų pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šį nuostabų kopūstų pyragą galima paruošti greičiau nei per valandą, be to, jums nereikia jokių specialių kulinarinių įgūdžių, tačiau jis labai skanus. Galite pasiimti į darbą pietums. Naudodami šį receptą galite greitai ir labai lengvai paruošti kvapnų sotų ir, žinoma, skanų pyragą, o įdarui galite pasirinkti beveik bet kokį produktą, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų ir fantazijos!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltasis kopūstas
    1 vnt (mažas dydis)
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3/4 stiklinės
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūris, kumpis ir kt.
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstą supjaustykite arba sutarkuokite mažais gabalėliais, tada sudėkite į keptuvę, pasūdykite ir troškinkite, kol pusiau iškeps. Į kopū...
    1. Kopūstą supjaustykite arba sutarkuokite mažais gabalėliais, tada sudėkite į keptuvę, pasūdykite ir troškinkite, kol pusiau iškeps. Į kopūstus, jei norite, galite įdėti tarkuotų morkų.
  • Kol kopūstai kepa, galite tiesiog pasigaminti pyrago tešlą. Norėdami tai padaryti, į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, išmaiš...
    2. Kol kopūstai kepa, galite tiesiog pasigaminti pyrago tešlą. Norėdami tai padaryti, į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, išmaišykite arba lengvai plakite iki vientisos masės. Dabar supilkite kefyrą ir supilkite sodą, vėl viską gerai išmaišykite ir palaipsniui suberkite visus miltus. Tešla turi būti gana skysta, kaip grietinė.
  • Reklama
  • Jei nuspręsite į pyragą pridėti kokių nors ingredientų, juos reikia supjaustyti mažais gabalėliais arba susmulkinti smulkintuvu. Šiam pyr...
    3. Jei nuspręsite į pyragą pridėti kokių nors ingredientų, juos reikia supjaustyti mažais gabalėliais arba susmulkinti smulkintuvu. Šiam pyragui paruošti pasirinkau rūkytą vištieną (taip patiekalo skonis ir aromatas bus įdomesnis), taip pat sūrį.
  • Paimkite tinkamo dydžio formą, lengvai sutepkite ją augaliniu aliejumi. Pyragas gali būti gaminamas dviem būdais: arba išpilkite pusę teš...
    4. Paimkite tinkamo dydžio formą, lengvai sutepkite ją augaliniu aliejumi. Pyragas gali būti gaminamas dviem būdais: arba išpilkite pusę tešlos, tada išdėliokite įdarą ir užpilkite likusią tešlą, arba tiesiog viską sumaišykite ir supilkite į formą, ant viršaus pasirinktinai pabarstydami tarkuotu sūriu.
  • Reklama
  • Pyragą reikia kepti iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tik 30-40 minučių (priklauso nuo pyrago storio).
    5. Pyragą reikia kepti iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tik 30-40 minučių (priklauso nuo pyrago storio).
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai