Greitas kavos pyragas

Greitas kavos pyragas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Dabar jums nereikia eiti į kavines ir restoranus, kad galėtumėte mėgautis skaniu desertu. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip greitai paruošti kavos pyragą, kurio skonis panašus į tiramisu. Paprasta, greita ir skanu! Kiekvienas, išbandęs šį desertą, prašys jūsų klausti recepto. Jei skubate ir turite ribotą laiką, tai puikus pasirinkimas šventei. Beveik visus produktus rasite savo šaldytuve. Ilgiausias laikas bus praleistas, kol pyragas stovės šaldytuve. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    100 mililitrų (2,5% riebumo)
  • Tirpi kava
    4 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 puodelis
  • Sviestas
    100 gramų
  • Miltai
    130 gramų
  • Soda
    1 šaukštelis
  • Actas
    3~4 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė
    200 mililitrų
  • Cukrus
    3~4 šaukštai (kremui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • 20 minučių prieš pradėdami ruošti pyragą į kambario temperatūros kefyrą įpilkite tirpios kavos ir išmaišykite. Reikia laiko, kol kava išt...
    1. 20 minučių prieš pradėdami ruošti pyragą į kambario temperatūros kefyrą įpilkite tirpios kavos ir išmaišykite. Reikia laiko, kol kava ištirps.
  • Du kiaušinius išplakite iki purios masės, tada suberkite cukrų ir dideliu greičiu maišykite kol cukrus ištirps.
    2. Du kiaušinius išplakite iki purios masės, tada suberkite cukrų ir dideliu greičiu maišykite kol cukrus ištirps.
  • Reklama
  • Sviestas turi būti minkštas, šiek tiek ištirpęs. Siunčiame į dubenį su kiaušiniais, taip pat supilame kefyrą, kuriame kava jau ištirpo. V...
    3. Sviestas turi būti minkštas, šiek tiek ištirpęs. Siunčiame į dubenį su kiaušiniais, taip pat supilame kefyrą, kuriame kava jau ištirpo. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Išsijotus miltus sumaišykite su gautu mišiniu trintuvu. Kai masė taps vienalytė, galima sustoti.
    4. Išsijotus miltus sumaišykite su gautu mišiniu trintuvu. Kai masė taps vienalytė, galima sustoti.
  • Reklama
  • Kad pyragas būtų purus, į tešlą įberkite arbatinį šaukštelį sodos, prieš tai ją gesinę 9% actu. Išmaišykite.
    5. Kad pyragas būtų purus, į tešlą įberkite arbatinį šaukštelį sodos, prieš tai ją gesinę 9% actu. Išmaišykite.
  • Dabar galite išimti kepimo skardą. Dugną ir šonus patepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 160-170 laipsnių, taip pat reikėtų dantų kr...
    6. Dabar galite išimti kepimo skardą. Dugną ir šonus patepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 160-170 laipsnių, taip pat reikėtų dantų krapštuku nustatyti, ar pyragas paruoštas. Viduje neturėtų būti žalios tešlos.
  • Reklama
  • Kai pyragas bus paruoštas, atsargiai išimkite jį iš formos plastikine arba medine mentele ir palikite atvėsti.
    7. Kai pyragas bus paruoštas, atsargiai išimkite jį iš formos plastikine arba medine mentele ir palikite atvėsti.
  • Kremui paruošti 1-1,5 šaukšto tirpios kavos sumaišykite su grietine. Kad kava ištirptų grietinėje, užtrunka apie 20 minučių. Iš karto įbe...
    8. Kremui paruošti 1-1,5 šaukšto tirpios kavos sumaišykite su grietine. Kad kava ištirptų grietinėje, užtrunka apie 20 minučių. Iš karto įberkite 3-4 šaukštus cukraus arba cukraus pudros.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną dalį perpjautą pusę supilkite kremu. Po 15 minučių pakartokite procedūrą, taip pyragas b...
    9. Atvėsusį pyragą perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną dalį perpjautą pusę supilkite kremu. Po 15 minučių pakartokite procedūrą, taip pyragas bus sultingesnis.
  • Sujunkite pyrago gabalėlius ir užpilkite likusį kremą ant viršaus. Papuošti galite tarkuotu šokoladu, riešutais ar smulkiai pjaustytais d...
    10. Sujunkite pyrago gabalėlius ir užpilkite likusį kremą ant viršaus. Papuošti galite tarkuotu šokoladu, riešutais ar smulkiai pjaustytais džiovintais vaisiais.
  • Reklama
  • Kelioms valandoms (o dar geriau – nakčiai) padėkite pyragą į šaldytuvą. Pyragas yra paruoštas!
    11. Kelioms valandoms (o dar geriau – nakčiai) padėkite pyragą į šaldytuvą. Pyragas yra paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai