Greita pica iš batono

Greita pica iš batono

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Jei mėgstatepicą, o jai gaminti visada neturite pakankamai laiko, tuomet keptuvėje galite iškepti labai greitai. Tada jums nereikės užsakyti picos pristatymo brangiuose restoranuose. Šis receptas jums pravers, kai per minimalų laiką reikės pagaminti skanų patiekalą didelei kompanijai.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Batonas (baltas)
    7 riekelės
  • Pienas
    3/4 stiklinės
  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Pomidoras (švieži)
    2 vnt
  • Dešra
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Prieskoniai, druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Viso patiekalo skonis priklauso nuo šiame recepte nurodytos duonos, todėl rinkitės gerą baltą kepaliuką. Tiesa, jis nebūtinai turi būti š...
    1. Viso patiekalo skonis priklauso nuo šiame recepte nurodytos duonos, todėl rinkitės gerą baltą kepaliuką. Tiesa, jis nebūtinai turi būti šviežias, tinka ir pasenę gabaliukai. Sudėkite griežinėlius į gilų dubenį ir užpilkite pienu. Leiskite pastovėti 10 minučių, kad pienas visiškai įsigertų.
  • Pomidorus nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad nuo jų būtų lengva pašalinti odelę. Tada supjaustykite juos kuo smulkiau. Jūs n...
    2. Pomidorus nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad nuo jų būtų lengva pašalinti odelę. Tada supjaustykite juos kuo smulkiau. Jūs netgi galite juos sutarkuoti. Pomidorus perkelkite į keptuvę, įberkite druskos ir prieskonių, troškinkite ant silpnos ugnies, kol skystis visiškai išgaruos. Tai bus jūsų picos padažas.
  • Reklama
  • Išmirkytą duoną keletą kartų perkiškite per mėsmalę arba sutrinkite iki vientisos masės. Į gautą duonos masę įmuškite kiaušinį ir miltus,...
    3. Išmirkytą duoną keletą kartų perkiškite per mėsmalę arba sutrinkite iki vientisos masės. Į gautą duonos masę įmuškite kiaušinį ir miltus, gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir ant jos sudėkite duonos mišinį.
  • Kepkite pagrindą ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
    4. Kepkite pagrindą ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Dabar reikia surinkti picą. Norėdami tai padaryti, palikite pagrindą keptuvėje. Ant viršaus paskleiskite pomidorų pasta. Patiekalą papipi...
    5. Dabar reikia surinkti picą. Norėdami tai padaryti, palikite pagrindą keptuvėje. Ant viršaus paskleiskite pomidorų pasta. Patiekalą papipirinkite ir pasūdykite pagal savo skonį.
  • Dešrą supjaustykite kubeliais ir dėkite ant pomidorų. Sūrį sutarkuokite ant dešros. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite penkias minu...
    6. Dešrą supjaustykite kubeliais ir dėkite ant pomidorų. Sūrį sutarkuokite ant dešros. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite penkias minutes, kol sūris išsilydys.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai