Gardi ir sultinga vištienos krūtinėlė su įdaru

Gardi ir sultinga vištienos krūtinėlė su įdaru

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Jei vis dar manote, kad vištienos filė yra sausa ir retai naudojate ją savo valgiaraštyje, tuomet tikrai išbandykite šį patiekalą. Ši vištiena tikrai privers jus pakeisti savo nuomonę. Noriu pasidalinti su jumis puikia idėja, kaip pasigaminti skanią ir sultingą vištienos krūtinėlę, įdarytą sūriu, žolelėmis ir sviestu. Šie suktinukai puikiai tiks kasdienai ir šventiniam stalui. Kepimo metu krūtinėlė ne tik švelni, bet ir įgauna apetitą keliančią plutą. Prisiminkite receptą, jis tikrai vertas jūsų dėmesio!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    8 vnt
  • Sūris
    300 gramų
  • Česnakai
    2~5 skiltelės
  • Sviestas
    100 gramų
  • Žalumynai
    1 saujelė (maža)
  • Majonezas arba grietinė
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Druska ir pipirai pagal skonį.
    1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Uždenkite maistine plėvele ir lengvai išmuškite.
    2. Uždenkite maistine plėvele ir lengvai išmuškite.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti įdarą, susmulkinkite žalumynus.
    3. Norėdami paruošti įdarą, susmulkinkite žalumynus.
  • Suberkite tarkuotą sūrį (šiek tiek tarkuoto sūrio atidėkite į šalį).
    4. Suberkite tarkuotą sūrį (šiek tiek tarkuoto sūrio atidėkite į šalį).
  • Reklama
  • Permeskite česnaką per spaudą.
    5. Permeskite česnaką per spaudą.
  • Sudėkite minkštą (nelydytą!) sviestą. Jei sūris nėra labai sūrus, įberkite druskos ir šiek tiek pipirų.
    6. Sudėkite minkštą (nelydytą!) sviestą. Jei sūris nėra labai sūrus, įberkite druskos ir šiek tiek pipirų.
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite.
    7. Kruopščiai išmaišykite.
  • Ant krūtinėlės krašto dėkite įdarą.
    8. Ant krūtinėlės krašto dėkite įdarą.
  • Reklama
  • [img=9]Ir atsargiai suvyniokite. /img]
  • Kraštelius galima sutvirtinti dantų krapštukais.
    10. Kraštelius galima sutvirtinti dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite vištieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    11. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite vištieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada perkelkite į karščiui atsparią formą.
    12. Tada perkelkite į karščiui atsparią formą.
  • Patepkite majonezu arba grietine.
    13. Patepkite majonezu arba grietine.
  • Reklama
  • Ir ant viršaus pabarstykite anksčiau atidėtu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
    14. Ir ant viršaus pabarstykite anksčiau atidėtu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  • Neįtikėtinai skani ir sultinga vištienos krūtinėlė paruošta. Patiekalą patiekite su garnyru, daržovėmis ar padažu pagal skonį. Gero apetito!
    15. Neįtikėtinai skani ir sultinga vištienos krūtinėlė paruošta. Patiekalą patiekite su garnyru, daržovėmis ar padažu pagal skonį. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai