Gardi ir sultinga vištienos krūtinėlė su įdaru
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Jei vis dar manote, kad vištienos filė yra sausa ir retai naudojate ją savo valgiaraštyje, tuomet tikrai išbandykite šį patiekalą. Ši vištiena tikrai privers jus pakeisti savo nuomonę. Noriu pasidalinti su jumis puikia idėja, kaip pasigaminti skanią ir sultingą vištienos krūtinėlę, įdarytą sūriu, žolelėmis ir sviestu. Šie suktinukai puikiai tiks kasdienai ir šventiniam stalui. Kepimo metu krūtinėlė ne tik švelni, bet ir įgauna apetitą keliančią plutą. Prisiminkite receptą, jis tikrai vertas jūsų dėmesio!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė8 vnt
-
Sūris300 gramų
-
Česnakai2~5 skiltelės
-
Sviestas100 gramų
-
Žalumynai1 saujelė (maža)
-
Majonezas arba grietinė1 šaukštas
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
2. Uždenkite maistine plėvele ir lengvai išmuškite.
-
Reklama
-
3. Norėdami paruošti įdarą, susmulkinkite žalumynus.
-
4. Suberkite tarkuotą sūrį (šiek tiek tarkuoto sūrio atidėkite į šalį).
-
Reklama
-
5. Permeskite česnaką per spaudą.
-
6. Sudėkite minkštą (nelydytą!) sviestą. Jei sūris nėra labai sūrus, įberkite druskos ir šiek tiek pipirų.
-
Reklama
-
7. Kruopščiai išmaišykite.
-
8. Ant krūtinėlės krašto dėkite įdarą.
-
Reklama
-
[img=9]Ir atsargiai suvyniokite. /img]
-
10. Kraštelius galima sutvirtinti dantų krapštukais.
-
Reklama
-
11. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite vištieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
12. Tada perkelkite į karščiui atsparią formą.
-
13. Patepkite majonezu arba grietine.
-
Reklama
-
14. Ir ant viršaus pabarstykite anksčiau atidėtu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
-
15. Neįtikėtinai skani ir sultinga vištienos krūtinėlė paruošta. Patiekalą patiekite su garnyru, daržovėmis ar padažu pagal skonį. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama