Duonos pynė su įdaru

Duonos pynė su įdaru

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Duonos pynės su įdaru papuoš bet kokį stalą, bus puiki alternatyva paprastiems pyragams. Įdarą galima keisti pagal skonį, pavyzdžiui, imti kiaušinius su žolelėmis, keptus baklažanus, pomidorus. Yra kepinių, galinčių papuošti šventinį stalą, ne išimtis ir ši pynė. Be to, kad šis pyragas atrodo labai šventiškai, jis taip pat neįtikėtinai kvapnus dėl prieskonių ir alyvuogių aliejaus. Iškepusį pyragą būtinai pabarstykite sėklomis, jų dėka jis atrodo išbaigtas. Žemiau sužinosite, kaip kepti duonos „pynę“ su įdaru.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    300 gramų
  • Vanduo
    170 gramų
  • Presuotos mielės
    6 gramų
  • Kepta vištiena
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Kepti pomidorai
    180 gramų
  • Druska
    2/3 arbatinių šaukštelių
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Linų sėmenys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sezamo sėklos
    1 arbatinis šaukštelis
  • Nigella
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mieles su cukrumi ištirpinkite šiltame vandenyje. Išsijotus miltus sumaišykite su druska, suberkite į mielių tirpalą ir išminkykite elast...
    1. Mieles su cukrumi ištirpinkite šiltame vandenyje. Išsijotus miltus sumaišykite su druska, suberkite į mielių tirpalą ir išminkykite elastingą tešlą. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir minkykite tešlą 10 minučių.
  • Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 val. Paruoškite įdarą: apkeptą vištienos krūtinėlę supjaustykite nedidelia...
    2. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 val. Paruoškite įdarą: apkeptą vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais, suberkite tarkuotą sūrį ir pakepintus pomidorus be skysčio.
  • Reklama
  • Įdarą sumaišykite, druskos pagal skonį. Tešlą padalinkite į tris dalis ir kiekvieną iškočiokite į ploną stačiakampį sluoksnį. 1/3 įdaro d...
    3. Įdarą sumaišykite, druskos pagal skonį. Tešlą padalinkite į tris dalis ir kiekvieną iškočiokite į ploną stačiakampį sluoksnį. 1/3 įdaro dėkite palei ilgąjį kraštą ir susukite vyniotinį, užsukite galus.
  • Kiekvieną ritinėlį šiek tiek ištempkite, padėkite siūlę ir vieną galą susmeikite. Nupinkite pynę ir sutraukite galus. Perkelkite pynę ant...
    4. Kiekvieną ritinėlį šiek tiek ištempkite, padėkite siūlę ir vieną galą susmeikite. Nupinkite pynę ir sutraukite galus. Perkelkite pynę ant kepimo popieriaus, aptepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite sėklomis.
  • Reklama
  • Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai