Dietinis vištienos guliašas

Dietinis vištienos guliašas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Vištienos guliašas puikiai tiks žmonėms, kurie tikrai mėgsta šį patiekalą, bet stengiasi stebėti savo figūrą. Guliašas skanus, švelnus ir nuo įprasto skiriasi tuo, kad turi mažiau kalorijų. Vištienos guliašas pagaminamas daug greičiau nei su bet kuris kita mėsa ir jame yra mažiau kalorijų. Ir šiame recepte įprasti miltai pakeičiami ryžių miltais, todėl patiekalas tampa sveikesnis. Rinkitės kokybišką ir natūralų jogurtą, o pomidorų pastą galite pakeisti pomidorų padažu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Natūralus jogurtas
    30 gramų (ne riebus)
  • Ryžių miltai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Vanduo
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite nepridegančią kep...
    2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite nepridegančią keptuvę, įpilkite vieną šaukštą vandens ir sudėkite vištieną.
  • Reklama
  • Kepkite vištieną 5-7 minutes ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    3. Kepkite vištieną 5-7 minutes ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite vidutine tarka. Sudėkite į keptuvę su vištiena.
    4. Morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite vidutine tarka. Sudėkite į keptuvę su vištiena.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę su vištiena ir morkomis.
    5. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę su vištiena ir morkomis.
  • Viską maišydami pakepinkite 5 minutes.
    6. Viską maišydami pakepinkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Viską pabarstykite ryžių miltais ir išmaišykite.
    7. Viską pabarstykite ryžių miltais ir išmaišykite.
  • Supilkite vandenį, išmaišykite ir įberkite druskos.
    8. Supilkite vandenį, išmaišykite ir įberkite druskos.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos.
    9. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos.
  • Į keptuvę su vištiena ir daržovėmis sudėkite natūralų jogurtą.
    10. Į keptuvę su vištiena ir daržovėmis sudėkite natūralų jogurtą.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies.
    11. Viską sumaišykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies.
  • Sumažinkite ugnį ir viską troškinkite po dangčiu 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite patiekalą.
    12. Sumažinkite ugnį ir viską troškinkite po dangčiu 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite patiekalą.
  • Gero apetito!
    13. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai