Dietinė julienne su vištiena
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Ruošiame dietinę julieną su vištiena, kurią galima patiekti ir ant šventinio stalo, ir ant kasdieninio. Ši julienne versija yra puiki galimybė paįvairinti PP dietą. Leiskite vištienos filė ir pievagrybiams lengvai pasitroškinti keptuvėje su vandeniu, tada įpilkite jogurto arba neriebios grietinės, šiek tiek Adyghe sūrio ir PP patiekalas bus paruoštas. Dietinį julienne galite patiekti su vištiena kaip atskirą patiekalą arba su šviežiomis daržovėmis, žolelėmis, ryžiais.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktai /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė250 gramų
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Svogūnai70 gramų
-
Jogurtas70 gramų
-
Adyghe sūris60 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Grybus nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite visus paruoštus ingredientus ir įpilkite šiek tiek vandens - 100 ml. Viską troškinkite 25 minutes.
-
6. Vištieną ir grybus sudėkite į mažus dubenėlius.
-
Reklama
-
7. Supilkite šiek tiek jogurto, suberkite prieskonius.
-
8. Apibarstykite Adyghe sūriu. Kepkite orkaitėje 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama