Daržovių troškinys su voveraitėmis

Daržovių troškinys su voveraitėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Šis troškinys ypač aktualus ankstyvą rudenį, grybavimo sezonu. Patiekalas pasirodo ryškus, kvapnus ir labai skanus! Grybai gali būti naudojami tiek švieži, tiek šaldyti. Iš daržovių geriausia dėti žiedinį kopūstą, cukiniją ir baklažaną. Visas daržoves rekomenduoju virti iki pusės išvirimo, kad jos išlaikytų formą ir netaptų per minkštos. Troškinį galite patiekti kaip garnyrą arba kaip atskirą patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Voveraitės
    100 gramų
  • Svogūnai
    40 gramų
  • Morkos
    50 gramų
  • Bulgarų pipirai
    50 gramų
  • Žalieji žirneliai
    50 gramų (šaldyti)
  • Kopūstai
    120 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Voveraites nuplaukite, nusausinkite. Dideli grybai supjaustyti kubeliais, maži - tiesiog per pusę. Kepkite keptuvėje ant stiprios ugnies,...
    2. Voveraites nuplaukite, nusausinkite. Dideli grybai supjaustyti kubeliais, maži - tiesiog per pusę. Kepkite keptuvėje ant stiprios ugnies, kol drėgmė išgaruos ir taps auksinės rudos spalvos. Voveraites atidėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite ketvirčiais, česnaką smulkiai supjaustykite. Kepti keptuvėje, kol suminkštės.
    3. Svogūną supjaustykite ketvirčiais, česnaką smulkiai supjaustykite. Kepti keptuvėje, kol suminkštės.
  • Morkas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę, patroškinkite apie 3-4 minutes.
    4. Morkas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę, patroškinkite apie 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Kopūstą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sudėti į keptuvę. Kopūstą pakepinkite, kol šiek tiek sutvirtės, tada pagardinkite dru...
    5. Kopūstą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sudėti į keptuvę. Kopūstą pakepinkite, kol šiek tiek sutvirtės, tada pagardinkite druska ir pipirais.
  • Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite griežinėliais. Suberkite į likusias daržoves, išmaišykite, pakepinkite 2-3 minutes. Ta...
    6. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite griežinėliais. Suberkite į likusias daržoves, išmaišykite, pakepinkite 2-3 minutes. Tada užpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite uždengę, kol kopūstai suminkštės.
  • Reklama
  • Suberkite šaldytus žaliuosius žirnelius, troškinkite dar 1-2 minutes.
    7. Suberkite šaldytus žaliuosius žirnelius, troškinkite dar 1-2 minutes.
  • Pabaigoje suberkite apkeptas voveraites, atsargiai išmaišykite.
    8. Pabaigoje suberkite apkeptas voveraites, atsargiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Daržovių troškinys su voveraitėmis paruoštas, patiekite su smulkiai supjaustytais žalumynais. Skanaus!
    9. Daržovių troškinys su voveraitėmis paruoštas, patiekite su smulkiai supjaustytais žalumynais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai