Daržovių troškinys su paprika
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Geriausias garnyras prie bet kurio patiekalo yra sultingas ir aromatingas daržovių troškinys su paprika. Jis ne tik nepaprastai skanus, bet ir nepaprastai gražus, nes jame yra visos prinokusių vasarinių daržovių spalvos. Jei dar nežinote, kaip pasigaminti daržovių troškinį su paprikomis, tada su dideliu malonumu pasidalinsiu su jumis puikiu receptu. Geriausia, žinoma, šį patiekalą ruošti vasarą ir rudenį, kai visur prekiaujama šviežiomis daržovėmis, tačiau net ir žiemą, jei pageidaujama, visų reikalingų ingredientų galima gauti turguje ar parduotuvėje. Čia aš jums siūlau, mano nuomone, vieną sėkmingiausių ingredientų derinimo variantų, tačiau daržovių troškinio grožis yra tas, kad jame nėra griežtų apribojimų, be to, galima nesunkiai ką nors pridėti ar išimti. O dar vienas šio nesudėtingo daržovių troškinio recepto privalumas – jį labai paprasta paruošti, tačiau tuo pačiu toks patiekalas ne tik skanus, bet ir sveikas, nes pasisavina visus šviežių daržovių vitaminus. Apskritai, šis troškinys yra puikus dalykas, kad ir kaip į jį žiūrėtumėte, todėl būtinai išbandykite laisvalaikiu, tikiu, kad liksite maloniai nustebinti jo skoniu.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Paprikos2~3 vnt (skirtingų spalvų)
-
Cukinijos1 vnt
-
Baklažanas1 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Obuolys1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saliero stiebas1 vnt
-
Žalioji aitrioji paprika1 vnt
-
Česnakai5~6 skiltelės
-
Petražolės70 gramų
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite visus reikalingus ingredientus. Morkas, cukinijas ir baklažanus supjaustykite gabalėliais, o morkas ir svogūnus – nedideliais kubeliais.
-
2. Taip pat obuolį supjaustome plonais šiaudeliais.
-
Reklama
-
3. Geriau imkite skirtingų spalvų paprikas, tada troškinio spalva bus ryškesnė. Papriką supjaustykite juostelėmis, o aitriąją žaliąją papriką supjaustykite griežinėliais.
-
4. Giliame puode įkaitinkite aliejų ir jame 10 minučių pakepinkite svogūną, tada suberkite morkas ir pakepinkite dar 5 minutes. Tada suberkite baklažanus, išmaišykite ir kepkite 5-7 minutes. Dabar į likusius ingredientus suberkite papriką, cukiniją ir obuolį ir troškinkite porą minučių. Pomidorai ir kapoti salierai eina toliau. Šiame etape į troškinį galima įberti druskos, pipirų, puodą uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Suberkite susmulkintas petražoles ir česnaką, aitriąją papriką, viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 4-5 minutes.
-
Reklama
-
5. Troškinys yra paruoštas ir galime jį išbandyti. Gero apetito visiems!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama