Daržovių salotos su marinuotais grybais ir kalakutiena
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Daugumą salotų su majonezu žmonės paprastai apibūdina kaip Olivier porūšį, bet aš nesutinku. Šios salotos ne tokios, išbandykite ir įsitikinkite patys! Salotoms ruošti naudoju virtą kalakutieną ir marinuotus grybus. Galite salotas paruošti per kelias minutes. Salotos yra sočios ir puikiai atrodo ant stalo.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Marinuoti pievagrybiai150 gramų
-
Virtos morkos3 vnt
-
Kalakutiena (virta filė)400 gramų
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Marinuoti agurkai5 vnt
-
Majonezas70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
-
2. Nupjaustyti marinuotų agurkų galiukus ir supjaustyti kubeliais.
-
Reklama
-
3. Marinuotus pievagrybius supjaustykite, palikdami grybo formą. Jei grybai nedideli, juos galima palikti sveikus.
-
4. Virtą kalakutieną supjaustykite kubeliais arba rankomis išardykite į pluoštus.
-
Reklama
-
5. Virtas morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Visus salotų ingredientus sudėkite į dubenį. Pagardinkite majonezu.
-
6. Patiekite prie stalo. Malonūs prisiminimai apie salotas suteiks ne tik jų skonį, bet ir patiekimo būdą. Salotas siūlau patiekti tokiuose dubenėliuose, kurie šventiškai papuoš stalą ir džiugins Jus bei Jūsų artimuosius savo puikia išvaizda.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama