Prancūziškos salotos su obuoliais ir marinuotais svogūnais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šiose salotose labai neįprastas marinuotų svogūnų ir obuolių derinys. Tačiau būtent tai suteikia salotoms pikantiškumo. Nepaisant neįprasto derinio, salotos yra labai švelnios. Saldžiarūgštės salotos, nepaisant paruošimo paprastumo, yra labai šviežios ir skanios. Marinatui galite naudoti įprastą actą arba obuolių arba vyno actą. Arba galite tiesiog naudoti citrinos sultis.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Obuoliai2 vnt
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Majonezaspagal skonį
-
Actas 9%30 mililitrų
-
Vanduo30 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma, marinuoti svogūnus. Norėdami tai padaryti, juos reikia smulkiai supjaustyti ir užpilti vienodu acto / vandens santykiu. Palikite taip 30 minučių. Tada nusausinkite skystį.
-
2. Tada į salotų dubenį kaip pirmąjį sluoksnį sutarkuokite kiaušinius. Sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
3. Tada suberkite marinuotus svogūnus.
-
4. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite. Sutepkite trupučiu majonezo.
-
Reklama
-
5. Ant salotų užbarstykite tarkuoto sūrio. Padėkite porai valandų į šaldytuvą, kad sluoksniai šiek tiek susigertų.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama