Cukinijų troškinys žiemai
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Močiutė išmokė virti cukinijų troškinį žiemai. Darėme tai pačioje vasaros pabaigoje, kai viskas aplinkui buvo išklota krepšeliais su nauju derliumi. O kaip malonu žiemą atidaryti kvapnų stiklainį! Patariu cukinijų troškinį žiemai gaminti iš karto didelėmis partijomis ir geriausia su pagalbininkais. Teks išvalyti ir supjaustyti visą kalną daržovių ir papildomai daržoves atskirai apkepti. Galima valgyti kaip užkandį arba dėti į troškinius. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos3 kilogramai
-
Paprika500 gramų
-
Morkos500 gramų
-
Svogūnai500 gramų
-
Augalinis aliejus1,5 stiklinės
-
Druska2 šaukštai
-
Cukrus0,5~1,0 puodeliai
-
Actas100 mililitrų
-
Tarkuoti pomidorai1,5~2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite daržoves.
-
2. Nulupkite ir supjaustykite cukinijas.
-
Reklama
-
3. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite.
-
4. Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
-
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite morkas ir suberkite į svogūną, troškinkite 5-7 minutes.
-
6. Į gilų puodą sudėkite svogūnus ir morkas.
-
Reklama
-
7. Suberkite paprikas, tarkuotus pomidorus, virkite pusvalandį ant silpnos ugnies.
-
8. Sudėkite keptas cukinijas ir visus prieskonius. Užvirinkite ir troškinkite dar 30 minučių. Pačioje pabaigoje įpilkite acto.
-
Reklama
-
9. Troškinį išdėliokite į sterilizuotus stiklainius ir susukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama