Cukinijos įdarytos malta mėsa

Cukinijos įdarytos malta mėsa

4.6 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis sotus patiekalas paruošiamas greitai ir lengvai. Tuo pačiu metu jis gali patenkinti išrankiausius gurmanus. Išbandykite, jums patiks. Mėsa įdarytos cukinijos paruošiamos labai paprastai – nulupkite ir supjaustykite cukinijas apskritimais. Išimkite šerdį ir kiekvieną žiedą užpildykite malta mėsa. Apvolioti miltuose, pamirkyti kiaušinio, pieno ir druskos tešloje ir kepti keptuvėje, kol iškeps. Patiekite karštą. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Cukinija
    1 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukinijas supjaustykite apskritimais.
    1. Cukinijas supjaustykite apskritimais.
  • Pašalinkite žievelę ir šerdį.
    2. Pašalinkite žievelę ir šerdį.
  • Reklama
  • Cukinijų žiedus sandariai įdarykite malta mėsa.
    3. Cukinijų žiedus sandariai įdarykite malta mėsa.
  • Tešlai pieną sumaišykite su kiaušiniais ir druska. Atskirai pabarstykite miltus.
    4. Tešlai pieną sumaišykite su kiaušiniais ir druska. Atskirai pabarstykite miltus.
  • Reklama
  • Kiekvieną apskritimą apvoliokite miltuose, tada pamerkite į tešlą. Kepkite karštoje keptuvėje, kol mėsa iškeps, maždaug po 4-5 minutes iš...
    5. Kiekvieną apskritimą apvoliokite miltuose, tada pamerkite į tešlą. Kepkite karštoje keptuvėje, kol mėsa iškeps, maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai