Citrinų ir varškės pyragas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Norėčiau pasiūlyti šį šaunų variantą įtraukti į mėgstamus kepimo receptus. Jūsų dėmesiui pristatau paprastą ir skanų citrinų ir varškės pyrago gaminimo būdą. Iš nurodyto ingredientų kiekio gausis gana didelis tešlos tūris. Norint sutrumpinti kepimo laiką, rekomenduoju kepti ne vieną, o 3-4 nedidelius keksiukus. Be to, į receptą visada galite pridėti uogų (pvz., mėlynių, serbentų) arba, pavyzdžiui, cukruotų vaisių. Puiki idėja prie arbatos. Būtinai išbandykite!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas170 gramų (kambario temperatūros)
-
Miltai200 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Varškė350 gramų
-
Cukrus250~350 gramų
-
Kiaušinis3 vnt
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Citrina2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma įjunkite orkaitę ir leiskite įkaisti iki 180 laipsnių. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Skardas (arba skardą) kruopščiai ištepkite sviestu.
-
Reklama
-
3. Sviestą ištrinkite su cukrumi, suberkite varškę, 2 citrinų žievelę ir sultis pagal skonį, kiaušinius, vanilės ekstraktą, išsijotus miltus, druską ir kepimo miltelius. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
4. Varškės tešlą padalinkite į formeles ir pašaukite į orkaitę.
-
Reklama
-
5. Kepkite 45-55 minutes iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti citrininiu glaistu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama