Citrinų ir varškės pyragas

Citrinų ir varškės pyragas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norėčiau pasiūlyti šį šaunų variantą įtraukti į mėgstamus kepimo receptus. Jūsų dėmesiui pristatau paprastą ir skanų citrinų ir varškės pyrago gaminimo būdą. Iš nurodyto ingredientų kiekio gausis gana didelis tešlos tūris. Norint sutrumpinti kepimo laiką, rekomenduoju kepti ne vieną, o 3-4 nedidelius keksiukus. Be to, į receptą visada galite pridėti uogų (pvz., mėlynių, serbentų) arba, pavyzdžiui, cukruotų vaisių. Puiki idėja prie arbatos. Būtinai išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    170 gramų (kambario temperatūros)
  • Miltai
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Varškė
    350 gramų
  • Cukrus
    250~350 gramų
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrina
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma įjunkite orkaitę ir leiskite įkaisti iki 180 laipsnių. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Visų pirma įjunkite orkaitę ir leiskite įkaisti iki 180 laipsnių. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Skardas (arba skardą) kruopščiai ištepkite sviestu.
    2. Skardas (arba skardą) kruopščiai ištepkite sviestu.
  • Reklama
  • Sviestą ištrinkite su cukrumi, suberkite varškę, 2 citrinų žievelę ir sultis pagal skonį, kiaušinius, vanilės ekstraktą, išsijotus miltus...
    3. Sviestą ištrinkite su cukrumi, suberkite varškę, 2 citrinų žievelę ir sultis pagal skonį, kiaušinius, vanilės ekstraktą, išsijotus miltus, druską ir kepimo miltelius. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Varškės tešlą padalinkite į formeles ir pašaukite į orkaitę.
    4. Varškės tešlą padalinkite į formeles ir pašaukite į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite 45-55 minutes iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti citrininiu gl...
    5. Kepkite 45-55 minutes iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti citrininiu glaistu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai