Cinamoninės bandelės
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Net tie, kurie nemėgsta cinamono kvapo, pamėgs šiuos kepinius! Purios, tirpstančios burnoje, lengvai paruošiamos ir tokios skanios bandelės, kuriomis galėsite mėgautis be galo! Lengviausias būdas kasdieną paversti šventine – išsikepti skanių kepinių. Tai galima padaryti per dvi valandas, paruošus mielinę tešlą, įdarą sviesto, cukraus ir cinamono. Bandelėms galite suteikti bet kokią formą, pavyzdžiui, iškloti jas širdele ar „ausytėmis“. Mielinę tešlą geriausia palikti kilti šiltoje vietoje: virtuvėje, įkaitintoje orkaitėje ar prie radiatoriaus, taip ji geriau prisisotins oro.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai530 gramų
-
Sausos mielės10 gramų
-
Cukrus205 gramų (75 g tešlai, 130 g įdarui)
-
Sviestas110 gramų (60 g tešlai, 50 g įdarui)
-
Cinamonas20 gramų
-
Pienas200 mililitrų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Vanilinis cukrus15 gramų
-
Trynys1 vnt (aptepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šiltą pieną sumaišykite su cukrumi, mielėmis ir 3 valg. šaukštai miltų. Palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Įmuškite kiaušinius, ištirpintą atvėsusį sviestą ir išmaišykite.
-
2. Suberkite persijotus miltus ir šaukštu maišykite tešlą. Mišinį perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite minkštą tešlą rankomis. Tešlą perkelkite į dubenį, išteptą augaliniu aliejumi, uždenkite plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 val.
-
Reklama
-
3. Įdarui sumaišykite cinamoną, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio sluoksnį, tešlą aptepkite tirpintu sviestu, pabarstykite cinamono įdaru ir susukite į vyniotinį.
-
4. Supjaustykite vyniotinį 1,5 cm storio apskritimais. Bandeles aptepkite suplaktu tryniu.
-
Reklama
-
5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes. Uždenkite paruoštas bandeles rankšluosčiu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama