Cinamoninės bandelės

Cinamoninės bandelės

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Net tie, kurie nemėgsta cinamono kvapo, pamėgs šiuos kepinius! Purios, tirpstančios burnoje, lengvai paruošiamos ir tokios skanios bandelės, kuriomis galėsite mėgautis be galo! Lengviausias būdas kasdieną paversti šventine – išsikepti skanių kepinių. Tai galima padaryti per dvi valandas, paruošus mielinę tešlą, įdarą sviesto, cukraus ir cinamono. Bandelėms galite suteikti bet kokią formą, pavyzdžiui, iškloti jas širdele ar „ausytėmis“. Mielinę tešlą geriausia palikti kilti šiltoje vietoje: virtuvėje, įkaitintoje orkaitėje ar prie radiatoriaus, taip ji geriau prisisotins oro.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    530 gramų
  • Sausos mielės
    10 gramų
  • Cukrus
    205 gramų (75 g tešlai, 130 g įdarui)
  • Sviestas
    110 gramų (60 g tešlai, 50 g įdarui)
  • Cinamonas
    20 gramų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilinis cukrus
    15 gramų
  • Trynys
    1 vnt (aptepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiltą pieną sumaišykite su cukrumi, mielėmis ir 3 valg. šaukštai miltų. Palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Įmuškite kiaušinius, išti...
    1. Šiltą pieną sumaišykite su cukrumi, mielėmis ir 3 valg. šaukštai miltų. Palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Įmuškite kiaušinius, ištirpintą atvėsusį sviestą ir išmaišykite.
  • Suberkite persijotus miltus ir šaukštu maišykite tešlą. Mišinį perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite minkštą tešlą ra...
    2. Suberkite persijotus miltus ir šaukštu maišykite tešlą. Mišinį perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite minkštą tešlą rankomis. Tešlą perkelkite į dubenį, išteptą augaliniu aliejumi, uždenkite plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 val.
  • Reklama
  • Įdarui sumaišykite cinamoną, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio sluoksnį, tešlą aptepkite tirpintu sviestu, pabarst...
    3. Įdarui sumaišykite cinamoną, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio sluoksnį, tešlą aptepkite tirpintu sviestu, pabarstykite cinamono įdaru ir susukite į vyniotinį.
  • Supjaustykite vyniotinį 1,5 cm storio apskritimais. Bandeles aptepkite suplaktu tryniu.
    4. Supjaustykite vyniotinį 1,5 cm storio apskritimais. Bandeles aptepkite suplaktu tryniu.
  • Reklama
  • Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes. Uždenkite paruoštas bandeles rankšluosčiu. Gero apetito!
    5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes. Uždenkite paruoštas bandeles rankšluosčiu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai