Čigoniški barščiai

Čigoniški barščiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mūsų šeimos mėgstamiausia sriuba – barščiai. Sodrios, skanios ir tikrai ryškios spalvos. Bet visą laiką tie patys barščiai darosi nuobodūs, todėl radusi šį receptą nė minutei neabejojau. Tokiems barščiams prireiks daugiau laiko, bet patikėkite, verta. Skrudintos daržovės suteikia sriubai ypatingo atspalvio. Jei nevalgote taukų, vartokite įprastą augalinį aliejų. Cukraus nereikia, nes barščiai bus daug minkštesni, nes juose nėra acto.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2 litrai
  • Kiauliena
    300 gramų
  • Kiaulienos riebalai
    50 gramų
  • Bulvės
    200 gramų
  • Baltasis kopūstas
    250 gramų
  • Burokėliai
    250 gramų
  • Pomidorai
    250 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lauro lapai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus čigonų barščiams gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus čigonų barščiams gaminti.
  • Nuplaukite kiaulieną ir nusausinkite. Supjaustykite į gabalėlius. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, dėkite kiaulienos riebalais ž...
    2. Nuplaukite kiaulieną ir nusausinkite. Supjaustykite į gabalėlius. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, dėkite kiaulienos riebalais žemyn ir maišydami kepkite iki auksinės rudos spalvos. Tai užtruks maždaug 7 minutes.
  • Reklama
  • Pomidorą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su mėsa. Uždarykite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 25 minutes.
    3. Pomidorą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su mėsa. Uždarykite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 25 minutes.
  • Įkaitinkite kitą keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus taukus. Ištirpinkite lašinius, kol susidarys s...
    4. Įkaitinkite kitą keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus taukus. Ištirpinkite lašinius, kol susidarys spirgučiai.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Išimkite spirgučius iš keptuvės, sudėkite bulves ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Pe...
    5. Bulves nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Išimkite spirgučius iš keptuvės, sudėkite bulves ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite bulves į puodą, kuriame bus verdami barščiai.
  • Kopūstą susmulkinkite, dėkite į keptuvę po bulvių ir pakepinkite 5 minutes, perkelkite į puodą su bulvėmis.
    6. Kopūstą susmulkinkite, dėkite į keptuvę po bulvių ir pakepinkite 5 minutes, perkelkite į puodą su bulvėmis.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite, morką nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Dėti į keptuvę po kopūstų ir kepti 5 minutes. Sudėkite juos...
    7. Svogūną supjaustykite, morką nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Dėti į keptuvę po kopūstų ir kepti 5 minutes. Sudėkite juos į puodą su troškintomis daržovėmis.
  • Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite. Dėti į keptuvę po daržovių ir kepti 7 minutes ant vidutinės ugnies.
    8. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite. Dėti į keptuvę po daržovių ir kepti 7 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Į puodą su troškintomis daržovėmis suberkite burokėlius ir išmaišykite. П
    9. Į puodą su troškintomis daržovėmis suberkite burokėlius ir išmaišykite. П
  • Uždarykite puodą dangčiu ir padėkite ant lėtos ugnies. Troškinkite daržoves 15 minučių, maišydami.
    10. Uždarykite puodą dangčiu ir padėkite ant lėtos ugnies. Troškinkite daržoves 15 minučių, maišydami.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite troškintą kiaulieną ir išmaišykite.
    11. Į puodą suberkite troškintą kiaulieną ir išmaišykite.
  • Įpilkite vandens ir užvirinkite, troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15-30 minučių. Druskos, pipirų, suberkite smulkintus žalumynu...
    12. Įpilkite vandens ir užvirinkite, troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15-30 minučių. Druskos, pipirų, suberkite smulkintus žalumynus. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite pastovėti 15 minučių.
  • Gero apetito!
    13. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai