Česnakinis padažas

Česnakinis padažas

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis padažas puikiai papildys picą ar bet kokį užkandį ir praturtins jo skonį. Lengvai pagaminamas, pikantiškas ir kvapnus padažas yra būtinas jūsų šaldytuve. Tai skanus, greitai ir lengvai pagaminamas padažas. Sumaišykite grietinę ir majonezą. Suberkite pjaustytas žoleles, spaustą česnaką ir gerai išmaišykite. Padažą atšaldykite šaldytuve ir patiekite. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnako galvutė
    1 vnt
  • Grietinė
    400 gramų
  • Svogūnų laiškai
    1 saujelė
  • Majonezas
    400 gramų
  • Krapai
    1 saujelė
  • Petražolės
    1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje sumaišykite grietinę ir majonezą.
    1. Dubenyje sumaišykite grietinę ir majonezą.
  • Nuplaukite žalumynus. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir sudėkite į dubenį.
    2. Nuplaukite žalumynus. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Ten suberkite kapotus krapus ir petražoles.
    3. Ten suberkite kapotus krapus ir petražoles.
  • Sutraiškykite česnaką ir sudėkite į padažą. Gerai išmaišykite, šiek tiek atvėsinkite šaldytuve.
    4. Sutraiškykite česnaką ir sudėkite į padažą. Gerai išmaišykite, šiek tiek atvėsinkite šaldytuve.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai