Česnakinės bandelės

Česnakinės bandelės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Storos, minkštos mazgų formos bandelės bus puikus pasirinkimas pietums su sriuba arba vakarienei su antruoju. Su jomis galite gaminti sumuštinius arba pasiimti su savimi į iškylą. Dėl to, kad į tešlą kartu su mielėmis dedami kepimo milteliai, bandelės bus puresnės ir ilgiau nesudžius. Bandeles prieš kepant patepame česnako mase, kuri suteiks gražią spalvą ir malonų aromatą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Pienas
    30 gramų (šiltas)
  • Sviestas
    20 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį (džiovinti)
  • Kvietiniai miltai
    240 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio (tešlai)
  • Druska
    pagal skonį (tepimui)
  • Cukrus
    10 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
  • Mielės
    7 gramai (šviežios, presuotos)
  • Vanduo
    135 gramai (šiltas)
  • Kepimo milteliai
    1/8 arbatinio šaukštelio
  • Itališkos žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus česnakinėms bandelėms.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus česnakinėms bandelėms.
  • Į gilų dubenį supilkite šiltą pieną ir šiltą vandenį ir išmaišykite. Mieles sutrupinkite į skystį, įdėkite druskos, cukraus, augalinio al...
    2. Į gilų dubenį supilkite šiltą pieną ir šiltą vandenį ir išmaišykite. Mieles sutrupinkite į skystį, įdėkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir maišykite, kol ištirps. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį. Minkykite minkštą tešlą.
  • Reklama
  • Iš tešlos suformuokite rutulį ir sudėkite atgal į miltais pabarstytą dubenį. Uždenkite dubenį ir padėkite į šiltą vietą 45-60 minučių, ka...
    3. Iš tešlos suformuokite rutulį ir sudėkite atgal į miltais pabarstytą dubenį. Uždenkite dubenį ir padėkite į šiltą vietą 45-60 minučių, kad pakiltų. Tešla turi padidėti 2-3 kartus.
  • Pakilusią tešlą dėkite ant lengvai miltais pabarstyto stalo, tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite rutul...
    4. Pakilusią tešlą dėkite ant lengvai miltais pabarstyto stalo, tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite rutuliukus švaria šluoste ir palikite 10 minučių. Kiekvieną rutuliuką susukite į dešreles ir suriškite laisvu mazgu. Iš abiejų pusių sukiškite galus į vidų, formuodami bandeles.
  • Reklama
  • Bandeles sudėkite į keksiukų formą, kad joms liktų vietos augti. Bandeles uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 15-25 min., kad pakiltų.
    5. Bandeles sudėkite į keksiukų formą, kad joms liktų vietos augti. Bandeles uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 15-25 min., kad pakiltų.
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Dubenyje sumaišykite česnaką, aliejų, žoleles ir itališkas žoleles.
    6. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Dubenyje sumaišykite česnaką, aliejų, žoleles ir itališkas žoleles.
  • Reklama
  • Pakilusias bandeles aptepkite česnakų mišiniu. Skardą su bandelėmis pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-2...
    7. Pakilusias bandeles aptepkite česnakų mišiniu. Skardą su bandelėmis pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-25 minutes, kol paruduos. Išimkite gatavas bandeles iš orkaitės, uždenkite, atvėsinkite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai