Cepelinai su grybais

Cepelinai su grybais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Esu tikras, kad šie cepelinai jums tai tikrai patiks. Noriu papasakoti, kaip gaminti cepelinus su grybais. Tai nepaprastai skanus ir tikrai sotus patiekalas. Patiekalas patiekiamas karštas prie stalo, jį papildo kepti svogūnai ir šoninė, o jei pageidaujama, ir grietine. Mėgstantiems paprastą ir sotų maistą, kuris numalšina alkį ilgiau nei vienai valandai – štai ko jums reikia!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    6~8 vnt
  • Kiaulienos faršas
    350 gramų
  • Grybai
    20 gramų (džiovinti balti)
  • Svogūnas
    3 vnt
  • Salo
    pagal skonį
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį (pipirai, kmynai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pusę bulvių išvirkite su lupenomis, kol suminkštės. Grybus pamirkykite šiltame vandenyje.
    1. Pusę bulvių išvirkite su lupenomis, kol suminkštės. Grybus pamirkykite šiltame vandenyje.
  • Šoninę supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Atsargiai išimkite ir sudėkite į lėkštę.
    2. Šoninę supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Atsargiai išimkite ir sudėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Nedideliame kiekyje ištirpintų riebalų pakepinkite pusę svogūno su grybais. Nulupkite ir sutarkuokite...
    3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Nedideliame kiekyje ištirpintų riebalų pakepinkite pusę svogūno su grybais. Nulupkite ir sutarkuokite bulves (virtas ir žalias). Tinkamai nuspauskite sultis, kad nebūtų vandens pertekliaus.
  • Keptus grybus su svogūnais šiek tiek pasūdykite ir pipiruokite, nukelkite nuo ugnies.
    4. Keptus grybus su svogūnais šiek tiek pasūdykite ir pipiruokite, nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Sumaišykite su malta mėsa. Suberkite daugiau prieskonių ir išmaišykite. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Iš bulvių sufo...
    5. Sumaišykite su malta mėsa. Suberkite daugiau prieskonių ir išmaišykite. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Iš bulvių suformuokite paplotėlį, į centrą dėkite įdarą ir atsargiai uždarykite. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies.
  • Paruoštus cepelinus patiekite su pakepintais svogūnais (atidėjusį svogūną pakepinkite nedideliame kiekyje riebalų iki auksinės rudos spal...
    6. Paruoštus cepelinus patiekite su pakepintais svogūnais (atidėjusį svogūną pakepinkite nedideliame kiekyje riebalų iki auksinės rudos spalvos), spirgučiais ir grietine. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai