Burrito su malta mėsa ir pupelėmis

Burrito su malta mėsa ir pupelėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Burrito priklauso tradicinei meksikietiškajai virtuvei ir yra skanus patiekalas – plona tortilija, užpildyta įvairiais ingredientais. Burrito yra meksikietiškas patiekalas, susidedantis iš minkštos kvietinės tortilijos, įvyniotos į įvairius įdarus, tokius kaip malta mėsa, pervirtos pupelės, ryžiai, pomidorai, avokadas ar sūris. Jei pageidaujama, į patiekalą taip pat dedama salotų, grietinės ir salsos ar čili pipirų. Galbūt tai vienas populiariausių ir žinomiausių meksikietiškos virtuvės patiekalų. Jei ko nors paklaustumėte, kas yra meksikietiška virtuvė, pirmas dalykas, kuris dažnai ateina į galvą, yra buritai, tada aitriosios paprikos ir pan. Burito paruošiamas greitas ir lengvas. Apskritai čia jūs gaunate absoliučią veiksmų laisvę, galite derinti ingredientus ir jų santykį pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tortilija 2 vnt
  • Malta jautiena
    200 gramų
  • Konservuotos raudonosios pupelės
    100 gramų
  • Konservuoti kukurūzai
    100 gramų
  • Pomidorų padažas
    100 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Įkaitintame alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Įdėkite maltą mėsą ir mentele sugnaibykite į gabalus....
    2. Įkaitintame alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Įdėkite maltą mėsą ir mentele sugnaibykite į gabalus. Kepkite maltą mėsą iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Į faršą supilkite pomidorų padažą, išmaišykite.
    3. Į faršą supilkite pomidorų padažą, išmaišykite.
  • Suberkite nusausintas pupeles ir kukurūzus, išmaišykite ir kartu kepkite kelias minutes. Įberkite druskos ir pipirų. Nuimkite keptuvę nuo...
    4. Suberkite nusausintas pupeles ir kukurūzus, išmaišykite ir kartu kepkite kelias minutes. Įberkite druskos ir pipirų. Nuimkite keptuvę nuo viryklės, turinį šiek tiek atvėsinkite.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite. Į tortilijos centrą dėkite porciją maltos mėsos, viršų pabarstykite sūriu.
    5. Sūrį sutarkuokite. Į tortilijos centrą dėkite porciją maltos mėsos, viršų pabarstykite sūriu.
  • Suvyniokite į voką.
    6. Suvyniokite į voką.
  • Reklama
  • Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių sausoje keptuvėje. Pirmiausia paguldykite ruošinio siūlę, lengvai pakepinkite ir atsargiai ap...
    7. Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių sausoje keptuvėje. Pirmiausia paguldykite ruošinio siūlę, lengvai pakepinkite ir atsargiai apverskite mentele, pakepinkite dar minutę.
  • Nedelsdami patiekite burrito!
    8. Nedelsdami patiekite burrito!
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai