Burokėlių kreminė sriuba

Burokėlių kreminė sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Paskaitykite, kaip pasigaminti kreminę burokėlių sriubą. Tokia kreminė, minkšta, sveika ir greita. Sakyčiau, kad ši sriuba yra ir antrasis patiekalas, nes labai panaši į bulvių košę. Be to, jos skiriamasis bruožas yra tas, kad ji yra šalta. Todėl į ją drąsiai galite dėti šviežių agurkų, žolelių ir grietinės. Ji labai soti ir sodraus skonio, ypač su duona ar česnakiniais skrebučiais.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    3 vnt
  • Bulvė
    1 vnt
  • Salierai
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Actas
    2 šaukštai
  • Cukranendrių cukrus
    1 šaukštas
  • Worcestershire padažas
    1 šaukštas
  • Citrinos sultys
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. Svogūnus, salierus ir bulves taip pat nulupkite, nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
    1. Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. Svogūnus, salierus ir bulves taip pat nulupkite, nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
  • Svogūną ir salierą pakepinkite puode su aliejumi 10 minučių nuolat maišydami.
    2. Svogūną ir salierą pakepinkite puode su aliejumi 10 minučių nuolat maišydami.
  • Reklama
  • Tada sudėkite bulves į puodą ir užpilkite 5 puodeliais vandens. Virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
    3. Tada sudėkite bulves į puodą ir užpilkite 5 puodeliais vandens. Virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
  • Burokėlius sudėkite į kitą puodą. Pagardinkite cukrumi ir actu, užpilkite 1 stikline vandens. Masę užvirinkite, o po to 30 minučių troški...
    4. Burokėlius sudėkite į kitą puodą. Pagardinkite cukrumi ir actu, užpilkite 1 stikline vandens. Masę užvirinkite, o po to 30 minučių troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu.
  • Reklama
  • Visas daržoves atvėsinkite ir sutrinkite. Padarykite tyrę, o tada masę vėl užvirinkite.
    5. Visas daržoves atvėsinkite ir sutrinkite. Padarykite tyrę, o tada masę vėl užvirinkite.
  • Į sriubą įdėkite druskos, padažo, pipirų, citrinos sulčių ir lauro lapelį. Patiekdami išimkite lauro lapą. Atvėsinkite sriubą šaldytuve i...
    6. Į sriubą įdėkite druskos, padažo, pipirų, citrinos sulčių ir lauro lapelį. Patiekdami išimkite lauro lapą. Atvėsinkite sriubą šaldytuve ir ragaukite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai