Burokėlių kreminė sriuba
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Paskaitykite, kaip pasigaminti kreminę burokėlių sriubą. Tokia kreminė, minkšta, sveika ir greita. Sakyčiau, kad ši sriuba yra ir antrasis patiekalas, nes labai panaši į bulvių košę. Be to, jos skiriamasis bruožas yra tas, kad ji yra šalta. Todėl į ją drąsiai galite dėti šviežių agurkų, žolelių ir grietinės. Ji labai soti ir sodraus skonio, ypač su duona ar česnakiniais skrebučiais.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai3 vnt
-
Bulvė1 vnt
-
Salierai1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Actas2 šaukštai
-
Cukranendrių cukrus1 šaukštas
-
Worcestershire padažas1 šaukštas
-
Citrinos sultys0.5 arbatinio šaukštelio
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. Svogūnus, salierus ir bulves taip pat nulupkite, nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
-
2. Svogūną ir salierą pakepinkite puode su aliejumi 10 minučių nuolat maišydami.
-
Reklama
-
3. Tada sudėkite bulves į puodą ir užpilkite 5 puodeliais vandens. Virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
-
4. Burokėlius sudėkite į kitą puodą. Pagardinkite cukrumi ir actu, užpilkite 1 stikline vandens. Masę užvirinkite, o po to 30 minučių troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu.
-
Reklama
-
5. Visas daržoves atvėsinkite ir sutrinkite. Padarykite tyrę, o tada masę vėl užvirinkite.
-
6. Į sriubą įdėkite druskos, padažo, pipirų, citrinos sulčių ir lauro lapelį. Patiekdami išimkite lauro lapą. Atvėsinkite sriubą šaldytuve ir ragaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama