Bulvių sriuba su menke
5 (2 įvertinimai)
7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Menkė yra labai švelni ir skani žuvis. Tai naudinga sveikatai (ypač troškinta ar virta). Šiandien aš jums papasakosiu, kaip virti menkės bulvių sriubą. Sotu, skanu ir maistina! Man labai patinka ši žuvienės versija. Menkė čia puikiai tinka. Kartu su skaniomis keptomis morkomis su česnaku sriuba gaunasi tiesiog puiki. O pomidorai ir žalumynai suteiks mūsų patiekalui gaivumo!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Menkė1 vnt
-
Bulvės5 vnt
-
Ryžiai2 žiupsneliai
-
Morkos2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Pomidorai1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atšildykite menkes ir nuplaukite. Galvą reikia nupjauti, tai mums nebus naudinga. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
-
2. Žuvį supjaustykite medalionais. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais. Česnaką susmulkiname, morkas nulupame ir sutarkuojame.
-
Reklama
-
3. Susmulkintą menkę metame į puodą su verdančiu vandeniu. Tada paskleiskite bulves, įmeskite žiupsnelį ryžių.
-
4. Morkas pakepinkite keptuvėje kartu su česnaku. Troškinkite apie 10 minučių. Tuo tarpu susmulkinkite žalumynus (imkite bet kokius pagal savo skonį).
-
Reklama
-
5. Į sriubą dedame morkas. Tada sudėkite pomidorus. Likus minutei iki paruošimo, įdėkite druskos ir žolelių. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama