Bulvių košės vyniotinis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Visada gerai, kai žinai, kaip pasigaminti bulvių košės vyniotinį. Ir viskas todėl, kad bulvės yra universalus produktas, kurį mėgsta visi. Bulvių vyniotinį galima ruošti su įvairiais įdarais. Į šį vyniotinį tinka vynioti maltą mėsą ir žuvį, daržoves, grybus, sūrį su žolelėmis ir dar daugiau.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės800 gramų
-
Grybai250 gramų
-
Svogūnai2~3 vnt
-
Morka2~3 vnt
-
Krakmolas3 šaukštai
-
Žalumynai1 saujelė
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuskutame bulves. Virkite kaip įprasta, kol išvirs. Imame bulvių trintuvą ir gaminame bulvių košę, pirmiausia nupilame visą sultinį. Mums to neprireiks. Jei norite, į bulves įdėkite gabalėlį sviesto.
-
2. Į tyrę įberkite kelis šaukštus krakmolo, kad vyniotinis nesutrūkinėtų. Įberkite druskos pagal skonį. Paskleiskite tyrę ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę pusvalandžiui.
-
Reklama
-
3. Kol kepa vyniotinio pagrindas, pradėkime nuo daržovių. Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite, grybus susmulkinkite. Kepkite augaliniame aliejuje su druska ir pipirais, kol visiškai iškeps, maišydami troškinį.
-
4. Kai bulvių sluoksnis iškeps, išimkite. Iškeptas daržoves tolygiai paskirstykite ant bulvių. Susmulkinkite žalumynus ir pabarstykite jais įdarą. Bulvių sluoksnį su įdaru atsargiai susukti į vyniotinį, kurio viršus apteptas augaliniu aliejumi. Įdėkite jį atgal į orkaitę, 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
5. Praėjus nurodytam laikui, iškeptą vyniotinį išimame. Supjaustykite gabalėliais ir pagardinkite bet kokiu mėgstamu padažu. Prie vyniotinio dera mėsa, daržovės, žuvis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama