Bulvių košės apkepas

Bulvių košės apkepas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paįvairinti tradicinio garnyro patiekimą labai paprasta! Noriu su jumis pasidalinti paprastu, skaniu ir burnoje tirpstančiu būdu pasigaminti bulvių košės apkepą. Prisiminkite receptą! Štai klasikinis apkepas be priedų, kuris gali būti patiekiamas pietums ar vakarienei, taip pat ant šventinio stalo su mėsa, žuvimi ir daržovėmis. Jei norite, galite pagaminti visavertį sotų patiekalą, įdėdami, pavyzdžiui, faršo sluoksnį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 kilogramai
  • Sviestas
    110 gramų
  • Grietinėlė
    1 puodelis
  • Kreminis sūris
    100~120 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir virkite, kol išvirs.
    1. Bulves nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir virkite, kol išvirs.
  • Tada atsargiai nupilkite vandenį.
    2. Tada atsargiai nupilkite vandenį.
  • Reklama
  • Bulves galite nulupti iš anksto arba išvirti su lupenomis ir pertrinti per sietelį.
    3. Bulves galite nulupti iš anksto arba išvirti su lupenomis ir pertrinti per sietelį.
  • Sudėkite bulves į gilų dubenį. Sudėkite minkštą sviestą ir kreminį sūrį. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    4. Sudėkite bulves į gilų dubenį. Sudėkite minkštą sviestą ir kreminį sūrį. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Supilkite šiltą grietinėlę.
    5. Supilkite šiltą grietinėlę.
  • Plakite mikseriu iki vientisos masės.
    6. Plakite mikseriu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tyrę dėkite į riebalais išteptą orkaitės indą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Gero...
    7. Tyrę dėkite į riebalais išteptą orkaitės indą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai