Bulvių košė su varške
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Subtili, puri, skani ir nauju būdu paruošta bulvių košė su varške. Bulvių košę galima patiekti su bet kokia mėsa, vištiena ir žuvimi. Virta nauja interpretacija, bulvių košė patiks daugeliui, ji yra, tiesiog nepalyginama. Receptui rinkitės smulkiagrūdę varškę arba galite naudoti bet kokią kitą, tik pertrinti per sietelį. Košę būtinai ruoškite su trintuvu, jei trinsite bulves su blenderiu tai košė taps lipni ir neskani.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės400 gramų
-
Varškė150 gramų
-
Pienas300 mililitrų
-
Sviestas80 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus pagal sąrašą.
-
2. Nulupkite bulves, nuplaukite ir nusausinkite. Bulves supjaustykite dideliais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Bulves perkelkite į puodą, įpilkite vandens ir užvirkite. Virkite bulves 20 minučių, kol suminkštės.
-
4. Po kurio laiko nupilkite vandenį, sutrinkite bulves rankiniu trintuvu.
-
Reklama
-
5. Į bulves suberkite varškę, vėl viską gerai ištrinkite. Įberkite žiupsnelį druskos.
-
6. Į puodą supilkite karštą pieną, paruoškite norimo tankumo bulvių košę.
-
Reklama
-
7. Į bulves sudėkite sviestą, išmaišykite ir išdėliokite bulvių košę į lėkštes.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama