Bulvių košė su grybų padažu
3.5 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Kaip žinote, grybai ir bulvės visada yra sėkmingas duetas! Paruoškite skanų grybų padažą bulvių košei. Puikus pasirinkimas šeimos vakarienei. Žinoma, toks padažas iš miško grybų bus labai skanus. Tačiau pievagrybiai taip pat bus vertas patiekalo pakaitalas. Padaže ypač tiks prinokę grybai, kurių skonis ryškesnis, o patys aromatingesni.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai400 gramų (supjaustyti mažais kubeliais)
-
Svogūnai1 vnt (supjaustytas mažais kubeliais)
-
Morkos1 vnt (tarkuota)
-
Miltai1 šaukštas
-
Grietinėlė200 mililitrų (vidutinio riebumo)
-
Grietinė200 gramų
-
Aliejus2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir pakepiname svogūnus su morkomis.
-
Reklama
-
3. Sudėkite grybus ir kepkite maišydami iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
-
Reklama
-
5. Maišydami supilkite grietinėlę ir užvirinkite.
-
6. Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
-
Reklama
-
7. Padažą virkite 10 minučių, maišydami.
-
8. Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite bulvių košę, pagal skonį pagardinkite jas sviestu, pienu ir pan.
-
Reklama
-
9. Padalinkite košę į dubenėlius, gausiai užpilkite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama