Bulvių košė su grybų padažu

Bulvių košė su grybų padažu

3.5 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Kaip žinote, grybai ir bulvės visada yra sėkmingas duetas! Paruoškite skanų grybų padažą bulvių košei. Puikus pasirinkimas šeimos vakarienei. Žinoma, toks padažas iš miško grybų bus labai skanus. Tačiau pievagrybiai taip pat bus vertas patiekalo pakaitalas. Padaže ypač tiks prinokę grybai, kurių skonis ryškesnis, o patys aromatingesni.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    400 gramų (supjaustyti mažais kubeliais)
  • Svogūnai
    1 vnt (supjaustytas mažais kubeliais)
  • Morkos
    1 vnt (tarkuota)
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    200 mililitrų (vidutinio riebumo)
  • Grietinė
    200 gramų
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Keptuvėje įkaitintame aliejų ir pakepiname svogūnus su morkomis.
    2. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir pakepiname svogūnus su morkomis.
  • Reklama
  • Sudėkite grybus ir kepkite maišydami iki auksinės rudos spalvos.
    3. Sudėkite grybus ir kepkite maišydami iki auksinės rudos spalvos.
  • Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
    4. Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
  • Reklama
  • Maišydami supilkite grietinėlę ir užvirinkite.
    5. Maišydami supilkite grietinėlę ir užvirinkite.
  • Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
    6. Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
  • Reklama
  • Padažą virkite 10 minučių, maišydami.
    7. Padažą virkite 10 minučių, maišydami.
  • Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite bulvių košę, pagal skonį pagardinkite jas sviestu, pienu ir pan.
    8. Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite bulvių košę, pagal skonį pagardinkite jas sviestu, pienu ir pan.
  • Reklama
  • Padalinkite košę į dubenėlius, gausiai užpilkite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Gero apetito!
    9. Padalinkite košę į dubenėlius, gausiai užpilkite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai