Bulvių ir porų sriuba

Bulvių ir porų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kvapi, švelni, labai skani sriuba! Ypač jei verdate iš jaunų bulvių... Perskaitykite receptą, pasisemkite įkvėpimo ir gaminkite greitai! Sriubą galima ruošti su mėsa, mėsos sultiniu ar tiesiog daržovėmis. Galite sutrinti visiškai arba palikti nedidelius gabalėlius pagal atskirus ingredientus. Sriuba labai paprasta, skani ir soti. Mėgaukitės patiekalu patys ir palepinkite savo šeimą bei draugus!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Porai
    3 vnt
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Buljonas
    4 stiklinės
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Mairūnas
    1 žiupsnelis
  • Čiobreliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia gerai nuplaukite svogūnus po tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus. Nupjaukite žalią dalį ir išmeskite.
    1. Pirmiausia gerai nuplaukite svogūnus po tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus. Nupjaukite žalią dalį ir išmeskite.
  • Šviesiąją svogūno dalį supjaustykite plonais pusžiedžiais arba žiedeliais.
    2. Šviesiąją svogūno dalį supjaustykite plonais pusžiedžiais arba žiedeliais.
  • Reklama
  • Puode ištirpinkite sviestą, suberkite svogūną ir pakepinkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
    3. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite svogūną ir pakepinkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
  • Bulves smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą, supilkite sultinį.
    4. Bulves smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą, supilkite sultinį.
  • Reklama
  • Įdėkite lauro lapą, mairūną, čiobrelius, šaukštelį druskos, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
    5. Įdėkite lauro lapą, mairūną, čiobrelius, šaukštelį druskos, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
  • Praėjus reikiamam laikui, lauro lapą išimkite ir blenderiu sriubai suteikite norimos konsistencijos.
    6. Praėjus reikiamam laikui, lauro lapą išimkite ir blenderiu sriubai suteikite norimos konsistencijos.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite susmulkintas žoleles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais, pavirkite dar porą minučių ir išjunkite. Iš ...
    7. Į puodą suberkite susmulkintas žoleles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais, pavirkite dar porą minučių ir išjunkite. Iš karto patiekite sriubą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai