Bulvių ir mėsos apkepas

Bulvių ir mėsos apkepas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Šis patiekalas netinka šventiniam stalui, bet puikiai tiks skaniai ir sočiai šeimos vakarienei. Norite sužinoti, kaip pasigaminti bulvių ir mėsos apkepą? Tada pažvelkite į šį receptą. Galite naudoti bet kokį pasirinktą faršą: vištieną, jautieną ar kiaulieną arba jų mišinį. Maltą mėsą iš anksto apkepkite keptuvėje, bet bulves naudokite žalias. Jei norite, galite virti iki pusės paruošimo, tačiau tam nėra ypatingo poreikio. Apkepą galima patiekti šiltą arba atvėsusį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    6 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelės
  • Sviestas
    30 gramų
  • Malta kiauliena
    450 gramų
  • Mocarela
    200 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai maltai mėsai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, tada nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, bulves apliekite vandeniu.
    1. Bulves nulupkite, tada nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, bulves apliekite vandeniu.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir suberkite svogūną, tada suberkite mėsą, druską ...
    2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir suberkite svogūną, tada suberkite mėsą, druską ir pipirus, suberkite smulkintą česnaką ir prieskonius.
  • Reklama
  • Bulves nusausinkite, sudėkite į orkaitei atsparų indą ir pagardinkite trupučiu druskos bei pipirų.
    3. Bulves nusausinkite, sudėkite į orkaitei atsparų indą ir pagardinkite trupučiu druskos bei pipirų.
  • Ant bulvių dėkite faršą. Sviestą iš anksto įdėkite į šaldiklį, tada supjaustykite mažais gabalėliais ir užtepkite ant viršaus.
    4. Ant bulvių dėkite faršą. Sviestą iš anksto įdėkite į šaldiklį, tada supjaustykite mažais gabalėliais ir užtepkite ant viršaus.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, tada sudėkite ant būsimo apkepo, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir pr...
    5. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, tada sudėkite ant būsimo apkepo, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir prieskonius.
  • Uždėkite sluoksnį stambiai tarkuotos mocarelos. Skardą uždenkite folija ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Nui...
    6. Uždėkite sluoksnį stambiai tarkuotos mocarelos. Skardą uždenkite folija ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių. Nuimkite foliją, tada kepkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami apkepą šiek tiek atvėsinkite, tada supjaustykite peiliu ir patiekite gabalėliais, kaip pyragą.
    7. Prieš patiekdami apkepą šiek tiek atvėsinkite, tada supjaustykite peiliu ir patiekite gabalėliais, kaip pyragą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai