Bulvių ir cukinijų košė

Bulvių ir cukinijų košė

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paprastas, skanus ir maistingas garnyras iš bulvių ir cukinijų. Dera su daugeliu mėsos patiekalų. Tinka kūdikių maistui. Cukinijas košei galima kepti arba virti kartu su bulvėmis. Proporcijas galima šiek tiek keisti. Į paruoštą tyrę galite įdėti smulkintų žolelių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    700 gramų
  • Cukinijos
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Paimkite cukinijas jaunas ir mažas, kad joje nebūtų sėklų.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Paimkite cukinijas jaunas ir mažas, kad joje nebūtų sėklų.
  • Nulupkite bulves, nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus, ir sudėkite į puodą. Dideles bulves supjaustykite į 2-4 dalis. Bulves užpilki...
    2. Nulupkite bulves, nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus, ir sudėkite į puodą. Dideles bulves supjaustykite į 2-4 dalis. Bulves užpilkite vandeniu, uždėkite ant ugnies ir užvirkite. Įberkite šiek tiek druskos. Virkite 15 minučių, kol bulvės suminkštės.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir nulupkite cukinijas. Jei oda šviesi, tuomet jos lupti nereikia. Cukiniją supjaustykite kubeliais.
    3. Nuplaukite ir nulupkite cukinijas. Jei oda šviesi, tuomet jos lupti nereikia. Cukiniją supjaustykite kubeliais.
  • Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir apkepkite cukinijas. Įdėkiyte česnako, perspausto per spaudą. Įdėkite druskos ir prieskonių...
    4. Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir apkepkite cukinijas. Įdėkiyte česnako, perspausto per spaudą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Tada įpilkite šiek tiek karšto vandens ir palikite cukiniją troškintis, kol suminkštės.
    5. Tada įpilkite šiek tiek karšto vandens ir palikite cukiniją troškintis, kol suminkštės.
  • Kai bulvės suminkštės, nupilkite vandenį. Šiek tiek nupilkite į stiklinę, kad supiltumėte į tyrę.
    6. Kai bulvės suminkštės, nupilkite vandenį. Šiek tiek nupilkite į stiklinę, kad supiltumėte į tyrę.
  • Reklama
  • Tada į bulves sudėkite cukinijas ir sviestą.
    7. Tada į bulves sudėkite cukinijas ir sviestą.
  • Nepamirškite visko sutrinti į vienalytę masę. Norėdami gauti norimą konsistenciją, įpilkite rezervuoto bulvių vandens.
    8. Nepamirškite visko sutrinti į vienalytę masę. Norėdami gauti norimą konsistenciją, įpilkite rezervuoto bulvių vandens.
  • Reklama
  • Paruoštą tyrę dėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    9. Paruoštą tyrę dėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai