Bulvių Boulangeris

Bulvių Boulangeris

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Bulvių "Boulanger" yra sotus ir maistingas patiekalas, kurį pamėgs jūsų šeima. Tokios bulvės ruošiamos orkaitėje, pridedant sviesto ir pieno. Bulvės „Boulanger“ – prancūzų virtuvės patiekalas. Tačiau jį paruošti gana paprasta, kaip gali pasirodyti iš pretenzingo pavadinimo. Visa maisto gaminimo paslaptis – bulvių kepimas su pienu, pridedant sviesto. Bulvės yra minkštos ir skanios. Kreminis tokio patiekalo aromatas prie stalo sukels visą jūsų šeimą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pienas
    200 gramų
  • Sviestas
    30~40 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    2. Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite sviestu ir lygiu sluoksniu išdėliokite pusę bulvių.
    3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir lygiu sluoksniu išdėliokite pusę bulvių.
  • Pasūdykite ir pipiruokite bulves pagal skonį.
    4. Pasūdykite ir pipiruokite bulves pagal skonį.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais apskritimais.
    5. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais apskritimais.
  • Ant bulvių viršaus dėkite svogūną.
    6. Ant bulvių viršaus dėkite svogūną.
  • Reklama
  • Pakartokite kitą bulvių sluoksnį ir vėl pabarstykite prieskoniais pagal skonį.
    7. Pakartokite kitą bulvių sluoksnį ir vėl pabarstykite prieskoniais pagal skonį.
  • Bulves užpilkite karštu pienu, bet taip, kad skystis nepasiektų kraštelio. Kepant pienas pakils ir gali išbėgti. Ant bulvių ištepkite lik...
    8. Bulves užpilkite karštu pienu, bet taip, kad skystis nepasiektų kraštelio. Kepant pienas pakils ir gali išbėgti. Ant bulvių ištepkite likusį lydytą sviestą.
  • Reklama
  • Uždenkite bulves folija ir kepkite orkaitėje 30 minučių.
    9. Uždenkite bulves folija ir kepkite orkaitėje 30 minučių.
  • Nuimkite foliją ir kepkite bulves dar 10-15 minučių, kol pasirodys norimos auksinės rudos spalvos.
    10. Nuimkite foliją ir kepkite bulves dar 10-15 minučių, kol pasirodys norimos auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai