Bulviniai virtinukai

Bulviniai virtinukai

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulviniai virtinukai – labai paprastas patiekalas, greitai paruošiamas ir gali būti patiekiamas tiek atskirai, tiek kaip garnyras su mėsos padažu. Patiekalas sotus ir skanus, patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Ir šeimininkė nepavargs, nes bulviniai virtinukai pagaminami labai greitai. Juos galite patiekti su sviestu, grietine, keptais svogūnais ar spirgučiais. Na, o ypač išalkusiems šiuos virtunikus galima patiekti su mėsos padažu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500~600 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (0,5
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Soda
    2/3 arbatinio šaukštelio
  • Actas
    0.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Jei neturite paruoštos bulvių košės, bulves nulupkite ir išvirkite. Tada paruoškite tyrę. Tik nenaudokite maišytuvo, trinkite rankiniu tr...
    1. Jei neturite paruoštos bulvių košės, bulves nulupkite ir išvirkite. Tada paruoškite tyrę. Tik nenaudokite maišytuvo, trinkite rankiniu trintuvu.
  • Atvėsusią tyrę supilkite į dubenį, suberkite druską, pipirus, gesintą sodą su actu, miltus ir įmuškite kiaušinius.
    2. Atvėsusią tyrę supilkite į dubenį, suberkite druską, pipirus, gesintą sodą su actu, miltus ir įmuškite kiaušinius.
  • Reklama
  • Ir užminkykite tešlą, kuri neturėtų lipti prie rankų. Jei reikia, galima įdėti miltų.
    3. Ir užminkykite tešlą, kuri neturėtų lipti prie rankų. Jei reikia, galima įdėti miltų.
  • Tešlą padalinkite į dalis ir iš kiekvienos suformuokite dešrelę. Bulvių tešlą supjaustykite gabalėliais.
    4. Tešlą padalinkite į dalis ir iš kiekvienos suformuokite dešrelę. Bulvių tešlą supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Virtinukus dalimis sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir, kai išplauks, virkite 2 minutes. Tada sudėkite į kiaurasamtį.
    5. Virtinukus dalimis sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir, kai išplauks, virkite 2 minutes. Tada sudėkite į kiaurasamtį.
  • Kol virtiniai verda, keptuvėje pakepiname svogūną. Patiekite virtinukus su svogūnais ir sviestu.
    6. Kol virtiniai verda, keptuvėje pakepiname svogūną. Patiekite virtinukus su svogūnais ir sviestu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai