Bulviniai virtinukai
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Bulviniai virtinukai – labai paprastas patiekalas, greitai paruošiamas ir gali būti patiekiamas tiek atskirai, tiek kaip garnyras su mėsos padažu. Patiekalas sotus ir skanus, patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Ir šeimininkė nepavargs, nes bulviniai virtinukai pagaminami labai greitai. Juos galite patiekti su sviestu, grietine, keptais svogūnais ar spirgučiais. Na, o ypač išalkusiems šiuos virtunikus galima patiekti su mėsos padažu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500~600 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kvietiniai miltai300 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis (0,5
-
Aliejus2~3 šaukštai
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Malti juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
Soda2/3 arbatinio šaukštelio
-
Actas0.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Jei neturite paruoštos bulvių košės, bulves nulupkite ir išvirkite. Tada paruoškite tyrę. Tik nenaudokite maišytuvo, trinkite rankiniu trintuvu.
-
2. Atvėsusią tyrę supilkite į dubenį, suberkite druską, pipirus, gesintą sodą su actu, miltus ir įmuškite kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Ir užminkykite tešlą, kuri neturėtų lipti prie rankų. Jei reikia, galima įdėti miltų.
-
4. Tešlą padalinkite į dalis ir iš kiekvienos suformuokite dešrelę. Bulvių tešlą supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Virtinukus dalimis sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir, kai išplauks, virkite 2 minutes. Tada sudėkite į kiaurasamtį.
-
6. Kol virtiniai verda, keptuvėje pakepiname svogūną. Patiekite virtinukus su svogūnais ir sviestu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama