Bulviniai blyneliai su kumpiu, sūriu ir žolelėmis
3.6 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Tokius švelnius ir skanius blynus galima gaminti ištisus metus ir patiekti prie stalo bent kasdien, jie visai nenuobodūs ir visada sukelia apetitą. Juos paruošti neįtikėtinai lengva ir paprasta. Šie blyneliai yra geri ir karšti, ir šalti, o jei patiekiami su grietine ir daržovių salotomis, soti vakarienė garantuota. Ir net jei jūsų namiškiai nelabai mėgsta daržovių patiekalus, tokie bulviniai blynai patiks visiems be išimties. Skubu pasidalinti su jumis receptu, kaip kepti bulvinius blynus su kumpiu, sūriu ir žolelėmis. Jei krakmolo nėra, pakeiskite jį miltais.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Kumpis200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sūris150 gramų
-
Krakmolas2 šaukštai
-
Krapai1 ryšulėlis
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Bulves ir svogūnus stambiai sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Kumpį ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įmuškite kiaušinį.
-
4. Smulkiai supjaustykite krapus, suberkite į bulves ir kumpį. Pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite krakmolą. Vėl gerai išmaišyti.
-
6. Šaukštu sudėkite bulvinius blynus į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.
-
Reklama
-
7. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Patiekite blynelius su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama