Bulviniai blyneliai su kumpiu, sūriu ir žolelėmis

Bulviniai blyneliai su kumpiu, sūriu ir žolelėmis

3 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Tokius švelnius ir skanius blynus galima gaminti ištisus metus ir patiekti prie stalo bent kasdien, jie visai nenuobodūs ir visada sukelia apetitą. Juos paruošti neįtikėtinai lengva ir paprasta. Šie blyneliai yra geri ir karšti, ir šalti, o jei patiekiami su grietine ir daržovių salotomis, soti vakarienė garantuota. Ir net jei jūsų namiškiai nelabai mėgsta daržovių patiekalus, tokie bulviniai blynai patiks visiems be išimties. Skubu pasidalinti su jumis receptu, kaip kepti bulvinius blynus su kumpiu, sūriu ir žolelėmis. Jei krakmolo nėra, pakeiskite jį miltais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Kumpis
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sūris
    150 gramų
  • Krakmolas
    2 šaukštai
  • Krapai
    1 ryšulėlis
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Bulves ir svogūnus stambiai sutarkuokite.
    2. Bulves ir svogūnus stambiai sutarkuokite.
  • Reklama
  • Kumpį ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įmuškite kiaušinį.
    3. Kumpį ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įmuškite kiaušinį.
  • Smulkiai supjaustykite krapus, suberkite į bulves ir kumpį. Pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
    4. Smulkiai supjaustykite krapus, suberkite į bulves ir kumpį. Pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Sudėkite krakmolą. Vėl gerai išmaišyti.
    5. Sudėkite krakmolą. Vėl gerai išmaišyti.
  • Šaukštu sudėkite bulvinius blynus į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.
    6. Šaukštu sudėkite bulvinius blynus į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.
  • Reklama
  • Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Patiekite blynelius su grietine. Gero apetito!
    8. Patiekite blynelius su grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai