Bulviniai blyneliai su dešrelėmis
5 (3 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Bulvės su dešra – klasika. Siūlau paįvairinti tradicinį bulvinių blynų receptą, kad jis būtų dar skanesnis, sotesnis ir patrauklesnis. Įdarui galite naudoti bet kokias dešreles ar dešrą, kurios yra šaldytuve. Jei pridėsite rūkytų, bus įdomi skonio ir aromato nata. Be bulvių dedu tik druskos ir pipirų, bet jei norite, receptą galite papildyti mėgstamais prieskoniais. Bulviniai blynai gerai patiekiami su grietine ir aštriu pomidorų padažu. Jei įmušus kiaušinį masė pasidarė per skysta, galima įdėti šaukštą krakmolo ar miltų.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Bulvės4~5 vnt
- 
													Dešrelės3~5 vnt (priklauso nuo dydžio)
- 
													Kiaušinis1 vnt
- 
													Druskos ir pipirųpagal skonį
- 
													Aliejuspagal poreikį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikiamus ingredientus. 1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
- 
                                                     2. Nulupkite bulves. Sutarkuokite. Sudėkite į gilų dubenį. 2. Nulupkite bulves. Sutarkuokite. Sudėkite į gilų dubenį.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Dešreles supjaustykite mažais gabalėliais. 3. Dešreles supjaustykite mažais gabalėliais.
- 
                                                     4. Įmuškite kiaušinį. 4. Įmuškite kiaušinį.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Druska ir pipirai pagal skonį. 5. Druska ir pipirai pagal skonį.
- 
                                                     6. Kruopščiai išmaišykite. 6. Kruopščiai išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu supilkite bulves į keptuvę į lygius paplotėlius. 7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu supilkite bulves į keptuvę į lygius paplotėlius.
- 
                                                     8. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. 8. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. 9. Blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
- 
                                                     10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















