Bulviniai blynai su manų kruopomis
4 (17 įvertinimai)
10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Bulviniai blynai yra vienas skaniausių ir lengviausiai paruošiamų patiekalų. Pagrindinė taisyklė – traški plutelė. Bulvinius blynus galima kepti pridedant bet kokių daržovių, tokių kaip morkos, cukinijos, salierai ir kt. Dažniausiai jie patiekiami su grietinės padažu (galima dėti žalumynų ir česnako), su pomidorų padažu, sūriu ar salsa. Patiekalas yra keptas ir labai švelnus viduje, o išorėje auksinis ir su aukso rudos spalvos pluta.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės7~8 vnt
-
Manų kruopos100 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejuspagal poreikį
-
Grietinėpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite.
-
2. Į bulves įmuškite kiaušinį, druską, pipirus ir cukrų.
-
Reklama
-
3. Masę gerai išmaišyti ir suberti manų kruopas, tada vėl išmaišyti – tešla paruošta.
-
4. Padėkite keptuvę ant ugnies, užpilkite augaliniu aliejumi ir šaukštu paskleiskite bulvių masę.
-
Reklama
-
5. Bulviniai blynai iškepa labai greitai, žiūrime, kad nepridegtų. Apkepkite iš abiejų pusių, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų riebalų perteklius, ir patiekite su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (17 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama