Bulviniai blynai su grybų padažu

Bulviniai blynai su grybų padažu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Noriu parodyti, kaip paruošti bulvinius blynus su grybų padažu. Tai gana paprastas, daugeliui tradicinis ir mėgstamas patiekalas. Tuo pačiu jis yra sotus, labai apetitiškas ir nepaprastai skanus. Drąsiai galima teigti, kad bulviniai blynai su grybų padažu - tai visavertis pietų ar vakarienės patiekalas visai šeimai. Traški plutelė, viduje švelnios bulvės - tai nepakartojamai skanu. Kartais tikrai galima save palepinti sočiu, kaloringu, bet tokiu nuostabiu patiekalu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    8~10 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
  • Grybai
    250 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    4~5 šaukštai
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Kiaušiniai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Rekomenduoju pradėti padažo. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną bei česnaką. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio alie...
    1. Rekomenduoju pradėti padažo. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną bei česnaką. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus, sudėkite svogūną ir apkepkite jį kartu su česnaku, kol taps permatomas.
  • Tuo metu nuplaukite, nuvalykite ir, jei reikia, susmulkinkite grybus.
    2. Tuo metu nuplaukite, nuvalykite ir, jei reikia, susmulkinkite grybus.
  • Reklama
  • Sudėkite grybus į keptuvę ir kepkite-troškinkite juos ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Kepimo metu pagal skonį pasūdykite ir pagardinkit...
    3. Sudėkite grybus į keptuvę ir kepkite-troškinkite juos ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Kepimo metu pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kai grybai bus paruošti, juos galima šiek tiek susmulkinti rankiniu trintuvu arba palikti tokios tekstūros, kokia jums labiau patinka.
  • Atvėsinkite grybus ir sumaišykite juos su grietine. Viską gerai išmaišykite, pagal norą dar įberkite šiek tiek druskos, pipirų ar kitų pr...
    4. Atvėsinkite grybus ir sumaišykite juos su grietine. Viską gerai išmaišykite, pagal norą dar įberkite šiek tiek druskos, pipirų ar kitų prieskonių. Nuplaukite ir nusausinkite nedidelį kiekį žalumynų, smulkiai juos supjaustykite ir sudėkite į grybų-grietinės masę. Dar kartą išmaišykite ir padėkite padažą į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Dabar galima imtis bulvių. Jas nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite ir sudėkite į gilų dubenį ar puodą. Įmuškite kiaušinius, pasūdykite, p...
    5. Dabar galima imtis bulvių. Jas nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite ir sudėkite į gilų dubenį ar puodą. Įmuškite kiaušinius, pasūdykite, pagal norą įberkite žiupsnelį pipirų. Viską gerai išmaišykite.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu dėkite bulvių masę, formuodami plonus blynelius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies, kol gr...
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu dėkite bulvių masę, formuodami plonus blynelius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Iškeptus blynelius sudėkite ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių. Nusausintus blynelius dėkite į lėkštę ir patiekite...
    7. Iškeptus blynelius sudėkite ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių. Nusausintus blynelius dėkite į lėkštę ir patiekite su grybų padažu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai