Bulvės su malta mėsa ir sūriu orkaitėje

Bulvės su malta mėsa ir sūriu orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

6

Porcijos

1 val. 50 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Sotus, skanus visavertis patiekalas visai šeimai. Klasikinis mėsos ir bulvių derinys, papildytas subtiliu padažu ir sūriu, tikrai nuostabiai skanus! Noriu pasidalinti su jumis nuostabia idėja, kaip kepti bulves su malta mėsa ir sūriu orkaitėje. Šiuo atveju naudojama jautiena, tačiau galite naudoti bet kokį jums patinkantį faršą. Kreminis pieno įdaras su grybais puikiai tiks prie šio patiekalo. Išbandykite šį paprastą ir labai šaunų patiekalą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    450 gramų
  • Bulvės
    450 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Grybai
    200 gramų
  • Pienas
    3/4 stiklinės
  • Grietinėlė
    110 mililitrų
  • Sūris
    300 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia kubeliais supjaustykite svogūną. Pusę svogūno suberkite į puodą su augaliniu aliejumi. Kepkite iki skaidrumo. Suberkite smulki...
    1. Pirmiausia kubeliais supjaustykite svogūną. Pusę svogūno suberkite į puodą su augaliniu aliejumi. Kepkite iki skaidrumo. Suberkite smulkiai pjaustytus grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
  • Kol grybai kepa, nuplaukite ir plonais griežinėliais supjaustykite bulves. Jei bulvės jaunos, negalima nulupti. Tuo pačiu metu į keptuvę ...
    2. Kol grybai kepa, nuplaukite ir plonais griežinėliais supjaustykite bulves. Jei bulvės jaunos, negalima nulupti. Tuo pačiu metu į keptuvę sudėkite kepti likusį svogūną ir maltą mėsą. Pakepinkite, kol suminkštės, pagal skonį pasūdykite ir pipirai.
  • Reklama
  • Į grybus supilkite pieną ir grietinėlę. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    3. Į grybus supilkite pieną ir grietinėlę. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Paruoškite kepimo indą. Sutepkite dugną augaliniu aliejumi. Ant dugno padėkite sluoksnį bulvių.
    4. Paruoškite kepimo indą. Sutepkite dugną augaliniu aliejumi. Ant dugno padėkite sluoksnį bulvių.
  • Užpilkite šiek tiek padažo.
    5. Užpilkite šiek tiek padažo.
  • Reklama
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu.
    6. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Toliau – faršo sluoksnis.
    7. Toliau – faršo sluoksnis.
  • Reklama
  • Dar kartą kartokite sluoksnius, kol užpildysite formą iki viršaus.
    8. Dar kartą kartokite sluoksnius, kol užpildysite formą iki viršaus.
  • Uždenkite folija ir dėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Tada foliją galima nuimti ir apk...
    9. Uždenkite folija ir dėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Tada foliją galima nuimti ir apkepti. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai