Brokolių sriuba su skrebučiais

Brokolių sriuba su skrebučiais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Brokolių, svogūnų, bulvių ir Čederio sūrio sriubos receptas su skrudintomis duonos riekelėmis ir grūdėtomis garstyčiomis. Pagrindinis šios sriubos skonis gaunamas iš Čedaro sūrio ir grūdėtųjų garstyčių.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 vnt
  • Česnakai
    2 vnt
  • Lydytas sviestas
    2 šaukštai (skrebučiams)
  • Druska
    pagal skonį
  • Jūros druska
    pagal skonį (skrebučiams)
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai (skrebučiams)
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Askaloniniai česnakai
    1 vnt
  • Pilno grūdo duona
    180 gramų (skrebučiams)
  • Vištienos arba daržovių sultinys
    900 gramų
  • Grūdėtos garstyčios
    2 šaukštai (skrebučiams)
  • Didelė brokolių galva
    1 vnt
  • Grūdėtos garstyčios
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Duoną suplėšykite gabalėliais, kad gautumėte apie 3 puodelius. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Į didelį dubenį supilkite ištirpintą...
    1. Duoną suplėšykite gabalėliais, kad gautumėte apie 3 puodelius. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Į didelį dubenį supilkite ištirpintą sviestą, alyvuogių aliejų ir garstyčias. Tolygiai išmaišykite, tada sudėkite duonos gabalėlius.
  • Maišykite, kol visa duona tolygiai pasidengs sviestu. Dėkite ant kepimo skardos, pabarstykite jūros druska ir kepkite, kol duona gražiai ...
    2. Maišykite, kol visa duona tolygiai pasidengs sviestu. Dėkite ant kepimo skardos, pabarstykite jūros druska ir kepkite, kol duona gražiai apskrus. Tai užtruks maždaug 10–15 minučių. Kepdami skrebučius keletą kartų pamaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną, česnaką ir brokolius smulkiai supjaustykite. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Svogūną, česnaką ir brokolius smulkiai supjaustykite. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į didelį puodą įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūnus bei askaloninius česnakus su žiupsneliu druskos, kol svogūn...
    4. Į didelį puodą įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūnus bei askaloninius česnakus su žiupsneliu druskos, kol svogūnai taps šiek tiek skaidrūs. Sudėkite bulves, uždenkite ir virkite 4 minutes.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite česnaką ir supilkite sultinį ir užvirinkite. Maždaug po 5 minučių bulvės turi būti minkštos.
    5. Į puodą sudėkite česnaką ir supilkite sultinį ir užvirinkite. Maždaug po 5 minučių bulvės turi būti minkštos.
  • Suberkite brokolius ir virkite 4-5 minutes, kol suminkštės.
    6. Suberkite brokolius ir virkite 4-5 minutes, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Nukelkite sriubą nuo ugnies ir blenderiu sutrinkite iki tyrės. Sudėkite pusę susmulkinto Čedaro sūrio ir garstyčių. Dar kartą sumaišykite...
    7. Nukelkite sriubą nuo ugnies ir blenderiu sutrinkite iki tyrės. Sudėkite pusę susmulkinto Čedaro sūrio ir garstyčių. Dar kartą sumaišykite trintuvu, tada sudėkite kitą sūrio pusę.
  • Supilkite sriubą į dubenėlius, ant viršaus uždėkite skrebučius ir patiekite.
    8. Supilkite sriubą į dubenėlius, ant viršaus uždėkite skrebučius ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai